REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
DNB ir “Nordea” jungtinis bankas vadinsis ”Luminor”

Paskelbė, kaip vadinsis jungtinis DNB ir „Nordea“ bankas

Naujas jungtinis DNB ir „Nordea“ bankas Baltijos šalyse vadinsis „Luminor“.

3

Naujas jungtinis DNB ir „Nordea“ bankas Baltijos šalyse vadinsis „Luminor“.

REKLAMA

Naujo vardo paskelbimas yra dar vienas svarbus žingsnis kuriant jungtinį banką, teigiama DNB ir „Nordea“ pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Nordea“ ir DNB pernai rugpjūtį susitarė sujungti veiklą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Naujasis bankas bus užregistruotas Estijoje, o paslaugas Lietuvoje ir Latvijoje teiks per patronuojamąsias įmones. Susijungimą dar turi patvirtinti atsakingos bankų veiklą ir konkurenciją prižiūrinčios institucijos, tikimasi jog procesas bus baigtas 2017 metų antrą ketvirtį.

REKLAMA

“Džiaugiamės, galėdami pristatyti būsimo banko pavadinimą. Jis įprasmins esminius mūsų pažadus klientams: būsime šiuolaikiškas, Baltijos šalių gyvenimo būdą ir verslumą suprantantis bankas. Mūsų vizija – tapti geriausiu Baltijos šalių banku, kurio strateginė ašis būtų orientacija į klientus”, - sako jungtinio banko tarybos pirmininkas Nils Melngailis.

“Naują prekės ženklą, kaip ir patį būsimą banką, kuriame patys. Turime retą galimybę veikti taip, kaip mums atrodo geriausia, sujungiant mūsų profesionalumą, patirtį ir išskirtinį požiūrį į klientus, - sako būsimo jungtinio banko vadovas Erkki Raasuke. – Sieksime, kad naujasis bankas vadovautųsi šiomis vertybėmis ir trimis pagrindiniais veiklos principais: žmonės – pirmiausia, kokybė kiekvienoje detalėje ir tikslų aiškumas. Tai bus prekės ženklo pažadas visiems mūsų partneriams”.

Naujasis bankas taps antru didžiausiu Baltijos šalių bankininkystės rinkos dalyviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų