REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Išleido 400 tūkst. eurų Barbės išvaizdai: išvysk, kaip atrodo dabar  (nuotr. asm. archyvo)

 Prieš keletą mėnesių nuaidėjo pranešimai, kad dainininkė ir aktorė Chloe Lattanzi išleido daugiau kaip 390 tūkst. eurų plastinėms nosies ir kelioms krūtų didinimo operacijoms bei įvairiems užpildams ir botulino toksino injekcijoms, kad pasiektų išsvajotą lėlės Barbės figūrą.

33

 Prieš keletą mėnesių nuaidėjo pranešimai, kad dainininkė ir aktorė Chloe Lattanzi išleido daugiau kaip 390 tūkst. eurų plastinėms nosies ir kelioms krūtų didinimo operacijoms bei įvairiems užpildams ir botulino toksino injekcijoms, kad pasiektų išsvajotą lėlės Barbės figūrą.

REKLAMA

Olivios Newton-John duktė prisipažino atlikusi visas šias procedūras. 31 metų moteris „Woman‘s Day“ žurnalui pasakojo, jog iš viso turėjo ne vieną, o dvi krutų didinimo operacijas, kurios ištaisė tokios pat operacijos, kuri Chloei buvo atlikta 18-kos metų, klaidas. Jai taip pat pašalino kai kuriuos lūpų ir veido užpildus.

Chloe žurnalui teigė, jog visa tai buvo tiesiog katastrofiška. „Implantai ne tik atrodė juokingai, pirmoji krūtinės didinimo operacija, kurią man atliko 18-kos, sudarkė mano kūną.“

REKLAMA
REKLAMA

Ji paaiškino, kad tik pernai ši klaida buvo ištaisyta krūtinės dydį pakeitus iki 70F, o jos kaina – daugiau kaip 9 tūkst. eurų.

Apsupta gandų

Gražuolė blondinė pasakojo, kad jos motina Olivia ją labai palaikė. „Pasikeitus krūtinės dydžiui, mano kūnas man labiau patinka, be to, mėgstu jį demonstruoti. Mama mano sprendimą operuotis labai palaikė, kadangi ji žinojo, kokia nelaiminga aš buvau.“

REKLAMA

Pernai pradėjo sklisti gandai, jog Chloe, norėdama sumažinti savo juosmens apimtis, pašalino vieną šonkaulį, tačiau moteris, kuri neseniai persikėlė gyventi į Los Andželą tam, kad ten pradėtų veisti marihuaną, visa tai paneigė.

Kitam naujienų portalui anonimu prisistatęs asmuo skelbė, jog Chloe buvo atlikta įvairių operacijų, kurių vertė daugiau kaip 390 tūkst. eurų: „Chloe yra apimta idėjos savo kūną padaryti panašų į lėlės Barbės, tačiau, kad ir ką bedarytų, jai vis negana.“ Asmuo taip pat teigė, jog Olivia, Chloes mama, susirūpinusi tokiu savo dukters požiūriu į moters kūną.

REKLAMA
REKLAMA

Kol gydytojas Tahl N. Humes pasakojo, jog jis turi įtarimų, kad Chloei buvo atliktos kelios krūtų didinimo operacijos ir, galbūt, riebalų nusiurbimo procedūra, vienas iš šios šeimos šaltinių teigė, jog tarp jos draugų sklinda kalbos apie tai, jog Chloei pašalino vieną šonkaulį.

Kylančios dainininkės dramatiškas pokytis privertė daugelį socialinių tinklų vartotojų spėlioti, ar šios, bei kitos anksčiau aptartos operacijos iš tiesų buvo atliktos.

Chloe paaiškino, jog anksčiau turėjusi lūpų implantus, šiuo metu jas papučia su namie naudojamu įrankiu, kuris įtraukimo būdu priverčia lūpas truputį patinti. Ji taip pat pridūrė, jog jos lūpos jau anksčiau buvo didelės, tačiau po to, kai prieš kelis metus jos buvo patobulintos injekcijomis, moteris mėgsta jas dar labiau pabrėžti. Chloe taip pat yra išbandžiusi ir juosmens treniruoklį, primenantį senovinį korsetą, be to, ji taip pat naudojasi įžymybių sporto trenerės Tracy Andersn patarimais juosmens mažinimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praeities klaidos

Nuo to laiko, kai jai tebuvo 15 metų ir įrašė savo pirmąją dainą, ši buvusi natūrali brunetė pasikeitė neatpažįstamai, tačiau moteris niekada prieš tai nekalbėjo apie patirtas plastines operacijas. Vis dar po korekcijų gyjanti Chloe kažkada turėjo sveikatos problemų, kurias sukėlė jos valgymo sutrikimas. 2013 metais ši Los Andželo žvaigždė 7 mėnesius praleido reabilitacijos įstaigoje, kurioje gydėsi priklausomybę kokainui ir alkoholiui.

Moteris teigė, jog jos nuolatinis nerimas yra anoreksijos, kokaino, alkoholio ir antidepresantų piktnaudžiavimo priežastis.

„Man aptemdavo protas. Vėliau, būti apsvaigusiai nuo alkoholio ar narkotikų tapo taip įprasta, jog tokia pasirodydavau net mamai, tačiau nemanau, kad ji pastebėdavo, nes taip atrodydavau beveik kasdien,“ – savo patirtimi dalinosi Chloe Lattanzi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų