REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo šiandien gali netikėtai nusišypsoti laimė. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Puikus metas ieškantiems darbo patalpų ar žmogaus, kuris padėtų atlikti namų ruošos darbus, mokyti vaikus.

Tauras

Tampate objektyvūs ir teisingi: pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio, dalykinių partnerių ir net konkurentų savybes. Rinkitės, su kuo bendradarbiauti, aptarinėkite veiklos plėtros perspektyvas.

Dvyniai

Pavyks rasti išeitį tvarkant dalykinius, finansinius reikalus, atrasti anksčiau nepastebėtų rezervų. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi. Vakare galimas romantiškas nuotykis.

Vėžys

Žingsnis po žingsnio, ir svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs ir labai reikalingi. Galite gauti vertingą profesinį pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Geras laikas sveikatai pasitikrinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gerų laimėjimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei jus palaikys sutuoktinis, jei turėsite gerų sąjungininkų. Daugiau dėmesio skirkite tėvams, paisykite jų valios.

REKLAMA

Mergelė

Galima netikėta sėkmė. Beje, laukia praregėjimai – šiandien suprasite, sužinosite kai ką svarbaus, ką anksčiau praleidote, tik siekite daugiau bendrauti, būkite atidesni draugų nuomonei, patarimams. Palanku ieškoti investuotojų, rėmėjų.

Svarstyklės

Atsipalaiduokite, pajuskite, ką diktuoja gyvenimas, ko iš jūsų nori, ką pataria. Tai ypatinga diena, kai galite įžvelgti slaptąją šio gyvenimo pusę, – dabar atsivers nuostabūs slėpiniai. Niekur nesiveržkite: tai nieko neveikimo laikas, kai reikia tyliai pabūti vieniems.

Skorpionas

Praeitis sugrįžta, apversdama planus, priversdama keisti sprendimus. Dabar esate pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, taip pat santykius su artimaisiais ir draugais taip, kaip jums norisi.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Akimirksniu galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo neįveikiama mįslė. Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite pelnytą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas. Galimi sėkmingi radiniai.

Ožiaragis

Galite apie save sužinoti svarbių dalykų. Būsite kupini optimizmo ir gerų sumanymų, visi noriai su jumis bendraus. Galite įgyti puikių dalykinių partnerių. Tiesa, šiandien gauti pasiūlymai naudingi bus ne iš karto.

Vandenis

Kažkada padarytas geras darbas šiandien sugrįš. Apskritai daugiau dėmesio skirkite praeičiai: seniems laikams, seniems draugams, motinai.

Žuvys

Kad ir ko imsitės, tai duos naudos: tai džiaugsmo, meilės, sėkmės diena. Daugiau bendraukite su vaikais, tai puiki proga užlopyti auklėjimo spragas. Tinka ieškoti papildomo uždarbio šaltinių, tartis dėl finansavimo. Geras laikas pirkti dovaną ir ją įteikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų