REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Ivanka Trump, Jenny Stuart, Tiffany Taylor (nuotr. Scanpix/vaizdo įr.)

Dvi moterys iš Teksaso išleido tūkstančius dolerių plastinėms operacijoms vien tam, jog taptų panašios į Ivanką Trump.

14

Dvi moterys iš Teksaso išleido tūkstančius dolerių plastinėms operacijoms vien tam, jog taptų panašios į Ivanką Trump.

REKLAMA

Trijų vaikų motina bei kylanti 33 metų aukštuomenės dama Tiffany Taylor jau spėjo pasididinti krūtinę, įsidėti skruostų implantus ir pasikoreguoti nosį, kad atrodytų lyg naujojo JAV prezidento vyresnioji dukra.

36 metų Jenny Stuart, gyvenanti Hiustone, prisipažino, kad ji seka šios klasikinės gražios moters pavyzdžiu.

Operacijų gausa

Norėdamos pasiekti savo užsibrėžtus tikslus, abi šios moterys lankosi pas plastikos chirurgą – gydytoją Frankliną Rose. Jis atskleidė, kad Jenny ir Tiffany nėra pirmosios moterys, kurios atėjusios prašytų jas padaryti panašias į Ivanką Trump. „Krūtinė, nosis ar graži veido forma – štai ko prašo klientės, atėjusios pas mane ir nešinos JAV prezidento dukters nuotraukomis,“ – teigė gydytojas.

Taylor, kuri dirba naftos pramonėje ir turi ūkį, teigė, jog išleido beveik 60 tūkst. JAV dolerių (maždaug 57 tūkst. eurų) įvairioms procedūroms.

REKLAMA
REKLAMA

„Mane žavi klasikiniai Ivankos bruožai, todėl būtent to ir siekiu.“ Kol kas Taylor jau atliko riebalų nusiurbimą ir riebalų persodinimą, įsidėjo krūtinės ir skruostų implantus, o visai neseniai pakoregavo akių formą.

REKLAMA

Jenny, kuriai dažnai sako, jog ji labai panaši į Angelina Jolie, atliko brazilišką užpakaliuko korekciją, krūtų didinimą ir nosies korekciją, bei įdėjo skruostų implantus. Procedūroms ji iš viso jau išleido apie 30 tūkst. JAV dolerių (maždaug 28 tūkst. eurų).

Nepalaiko D. Trumpo

Nepaisant to, jog ji siekia tapti kuo panašesnė į Ivanką, neseniai vykusiuose JAV prezidento rinkimuose už Donaldą Trumpą ji teigė nebalsavusi.

„Kai kuriems gali pasirodyti ironišką, jog išleidau tiek daug pinigų, norėdama atrodyti kaip Ivanka Trump, kuri, mano nuomone, yra labai graži moteris ir puiki verslininkė, tačiau aš jos nesieju su jos tėvu,“ – sakė Jenny.

REKLAMA
REKLAMA

Abi moterys teigė, jog jei Ivanka dalyvautų prezidento rinkimuose – balsuotų būtent už ją.

Per pastaruosius mėnesius gydytojas F. Rose teigė, jog pas jį atėjusios moterys prašo jų lūpas padaryti tokias pat, kaip Donaldo Trumpo dukters. „Šiuo metu ji yra žiniasklaidos žvaigždė, be to, nepaprastai graži mergina. Yra daug moterų, kurios atėjusios prašo Jennifer Lopez užpakaliuko, tačiau pastaruoju metu visas dėmesys sukasi aplink Ivanką. Pacientės, jaunesnės nei 45 metų, pas mane ateina jau su pasiruoštomis nuotraukomis telefone,“ – pasakojo gydytojas.

Nors šiuo metu Ivankos išvaizda yra labai garbinama, niekas nenori savęs sutapatinti su jos pamote Melania. „Jos veidas yra šiek tiek griežtesnis. Ji naudoja nemažai botokso. Manau, jog ji ir Ivanka lankosi pas tą patį chirurgą, nes visai neseniai Ivanka taip pat pradėjo leistis botulino toksiną,“ – pasakojo gydytojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų