REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Bogdanas Bogdanovičius ir Leo Westermannas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Dvi Bogdano Bogdanovičiaus sezono rungtynės su Kauno „Žalgiriu“ skyrėsi kaip diena ir naktis. Nors abu kartus laimėjo „Fenerbahče“, pirmajame susitikime serbas patyrė traumą, o antrajame jau pats tempė savo komandą į pergalę.

56

Dvi Bogdano Bogdanovičiaus sezono rungtynės su Kauno „Žalgiriu“ skyrėsi kaip diena ir naktis. Nors abu kartus laimėjo „Fenerbahče“, pirmajame susitikime serbas patyrė traumą, o antrajame jau pats tempė savo komandą į pergalę.

REKLAMA

Rungtynės Stambule spalio 26-ąją. Trečiojo kėlinio vidurys. Bogdanas Bogdanovičius veržiasi po krepšiu ir užlipa ant Leo Westermanno kojos. Krepšininkas pasisuka čiurną, paguli ant parketo ir yra išnešamas iš aikštės. Stambulo sirgaliai skanduoja žaidėjo pavardę, tačiau tai kojos nepagydys. Serbas iš rikiuotės tąkart iškrito iki sausio 6-sios.

Iš karto po rungtynių „Žalgirio“ prancūzas „Twitter“ tinkle linkėjo buvusiam bendražygiui Belgrado „Partizan“ komandoje greitai atsigauti po traumos.

REKLAMA
REKLAMA

Dar po savaitės portalui tv3.lt L. Westermannas sakė: „Jis man pasakė, kad aš, geriau nei bet kas kitas žinau, kas ten įvyko. Jis – geras mano draugas, todėl neturiu atsiprašinėti nieko, tik jo.“

REKLAMA

Po susitikimo Kaune duodamas interviu portalui tv3.lt Bogdanas Bogdanovičius tikino, kad tikrai nepyksta ant Leo Westermanno. „Jis – geras mano draugas. Nėra abejonių, kad Leo to nedarė tyčia. Taip gali nutikti bet kuriam, tačiau nelinkiu to niekam. Jau gerai žinau, kiek reikia laiko, kad atsigautum“, – dėstė serbas.

Tai iliustravo ir nuotrauka, kurią socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė L. Westermannas. Joje buvę bendražygiai vakarieniauja po rungtynių. B. Bogdanovičius po nuotrauka pakomentavo: „Puikiai pavakarieniavome su broliu iš Prancūzijos! Taip gera tae matyti. Linkiu geros likusios sezono dalies. Lik sveikas.“

REKLAMA
REKLAMA

Revanšas Kaune buvo saldus. 14 taškų, 4 atkovoti kamuoliai, net 7 perimti kamuoliai ir 26 naudingumo balai. Tokios buvo Bogdanovičiaus rungtynės: „Nemėgstu kalbėti apie savo pasiekimus, – šypsodamasis kalbėjo „Fenerbahče“ puolėjas. – Krepšinis – komandinis sportas. Šiandien iššovė Melih, gerai sužaidė Udoh. Jei mums reikia truktelėjimo, turime tam žmonių.“

Kalbėdamas apie Kauno „Žalgirį“, B. Bogdanovičius išskyrė balansą tarp jaunų ir payrusių žaidėjų. Krepšininkas tikino, kad jo komanda prieš rungtynes puikiai žinojo apie keturias kauniečių pergales per paskutines penkias rungtynes.

Tiesa, pagyręs atmosferą „Žalgirio arenoje“, jis suskubo pabrėžti ir savo klubo fanus, kurie atvyko palaikyti komandą. „Jie mus seka visur, kur nuvažiuojame. Turime geriausius fanus Eurolygoje“, – nekukliai pareiškė Bogdanovičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors, kaip sakė ir pats krepšininkas, dabar visos mintys yra sukoncentruotos į Eurolygą, jis tikisi, kad galės atstovauti Serbijos rinktinei Europos krepšinio čempionate. Serbai D grupėje kausis su Didžiosios Britanijos, Rusijos, Latvijos, Turkijos ir Belgijos rinktinėmis.

B. Bogdanovičius, priminus apie skaudžius pralaimėjimus Lietuvos rinktinei, sakė: „Aha, prieš Lietuvą esame skaudžiai pralaimėję. Serbija, kaip ir Lietuva, yra krepšinio šalis, man patinka prieš jus žaisti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų