REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Motina kovoja dėl savo vaiko gyvybės (nuotr. facebook.com)

Jauna šeima išgirdo išties baisią diagnozę – jų sūnus greičiausiai neišgyvens.

3

Jauna šeima išgirdo išties baisią diagnozę – jų sūnus greičiausiai neišgyvens.

REKLAMA

Connie Yates ir Chrisas Garas deda visas pastangas, kad jų septynių mėnesių mažylis išgyventų. Daktarai dar prieš gimstant jų sūneliui įspėjo – jis gyvens tik mėnesį. Tačiau kol kas atrodo, kad įvyko tikras stebuklas, nes jų sūnus vis dar gyvas, nepaisant tragiškų medikų diagnozių ir perspėjimų.

Berniukas serga itin sunkia genetine liga. Norint ją išgydyti būtinas labai sunkus gydymas Jungtinėse Amerikos Valstijose. Socialiniame tinkle „Facebook“ yra sukurta grupė, taip pat fondas, kuriame žmonės gali aukoti mažylio gydymui.

Panašu, kad tarp tėvų ir medikų kilo konfliktas, kuris tęsiamas netgi teisme. Tėvai tikina, kad daktarai nedaro visko, ką galėtų, kad išsaugotų jų sūnelio gyvybę. Taip pat iš medikų būtina gauti leidimą, kad vaikas galėtų būti gydomas JAV, tačiau jie suteikti leidimo nenori. Daktarai tikina, kad vaikas vis tiek neišgyvens.

REKLAMA
REKLAMA

Tokią žinią Didžiojoje Britanijoje gyvenantys vaiko tėvai buvo sukrėsti. Gydytojai ne tik nori nebetęsti gydymo, bet ir bando nutraukti finansavimą ir fondo veiklą.

Kol kas nežinia, ar teismas palaikys tėvus, ar vis tik patikės medikų diagnoze.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų