REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alytaus policija sulaikė konservatorių, kuris įtariamas smurtavęs prieš savo sugyventinę.

Alytaus policija sulaikė konservatorių, kuris įtariamas smurtavęs prieš savo sugyventinę.

REKLAMA

Sulaikytasis - Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) narys Stasys Supranavičius, BNS patvirtino Alytaus policijos atstovai. Partijos priežiūros komiteto vadovas Valdas Benkunskas sako, kad įtarimams pasitvirtinus, politikas greičiausiai bus šalinamas iš konservatorių gretų.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip informavo Alytaus apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas, sekmadienį apie 2.18 val. policijos budėtojai gavo medikų pranešimą, kad į juos kreipėsi moteris, kuri informavo, kad ją sumušė sugyventinis. Moteriai nustatytas nežymus sveikatos sutrikdymas.

REKLAMA

Pareigūnai, apklausę nukentėjusiąją, nuvyko į Butrimonių miestelyje esančius namus ir sulaikė bei į areštinę uždarė įtariamąjį, jam nustatyta 0,69 promilės girtumas.

V.Benkunskas BNS sakė, kad partijos Alytaus skyrius, reaguodamas į policijos informaciją, antradienį rengia tarybos posėdį, kuriame spręs S.Supranavičiaus likimą partijoje.

„Vyko buitinis konfliktas šeimoje, ir užkliuvo žmona vyrui - tiek ir žinome. Su skyriaus vadovu susisiekiau, jis patikino, kad skyrius žiūri principingai - apklausos būdu narystė žmogaus jau yra sustabdyta. Rytoj jie turi posėdį tarybos, dar kartą žiūrės tą klausimą, visas aplinkybes pasiaiškins. Rytoj gali būti sprendimas ir apskritai tą žmogų pašalinti“, - BNS sakė V.Benkunskas.

REKLAMA
REKLAMA

Asmens narystę partijoje sustabdyti ar pašalinti jį iš partijos gali arba arba skyrius, arba priežiūros komitetas, tačiau tikėjosi, kad partijos etikos sargų įsikišimo neprireiks.

Anot jo, paskutinis panašus sprendimas dėl prieš artimuosius smurtavusio konservatoriaus buvo priimtas maždaug prieš dešimtmetį.

„Nors tai ir asmeninio gyvenimo detalės, tai meta šešėlį ir politinei veiklai.“, - teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų