REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Abejingumo drama Kaune. Savimi nesugebanti pasirūpinti neįgali moteris kaip koks nereikalingas daiktas numesta varganame bendrabučio kambarėlyje.

Abejingumo drama Kaune. Savimi nesugebanti pasirūpinti neįgali moteris kaip koks nereikalingas daiktas numesta varganame bendrabučio kambarėlyje.

REKLAMA

Vilma serga reta sunkia liga. Dėl nevalingų stiprių traukulių moteris negali nieko išlaikyti rankose. Jai būtina nuolatinė priežiūra. Vilmą, kiek įstengia, prižiūri kaimynai. Tačiau jie sako nebegalintys ir nebenorintys daugiau rūpintis moterimi. Nuolat būti su ja žmonės neturi laiko.

Butas, kuriame gyvena neįgali moteris, jai nepriklauso. Kaip teigia kaimynai, niekas iš tikrųjų tiksliai nežino, kam priklauso šis butas. „Jai reikia priežiūros, jai reikia globos“, - sako Vilma besirūpinanti kaimynė Lina. Buvęs moters sugyventinis parsivedė Vilmą į savo butą ir, kaip teigia kaimynai, papustė padus. „Jis išėjo pas kitą moterį. Parsivedė Vilmą norėdamas iš jo pasipelnyti ir tada paliko“, - pasakojo kaimynė Lina.

Vilma turi 4 vaikus. Dukra – suaugusi, dar 3 – nepilnamečiai. Tačiau vaikai sergančia motina taip pat nenori rūpintis. Vilmos dukra Ligita neketina rūpintis sergančia motina. Kaip pasakoja jauna mergina, jos krikšto tėvai buvo pasirūpinę Vilmos apgyvendinimu slaugos namuose, kur ji turėjo gauti profesionalią priežiūrą. Tačiau, anot Ligitos, mama iš ten pabėgo.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji manęs ir mano brolių neaugino. Kodėl aš ją turiu čia pas save laikyti?“, - klausė Ligita. Ji pridūrė, kad dar motina ją ir tris brolius atidavė į vaikų globos namus. „Jai buvo pasakyta gultis į ligoninę, ji net nesigula“, - pasakojo Ligita.

„Kodėl ant manęs kaltę verčia – kam ji man čia reikalinga. Koks skirtumas, kad mama, kam ji man reikalinga?“, - sakė Vilmos dukra Ligita.

Išsamiau žiūrėkite laidos „TV pagalba“ siužete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų