REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Justinas Timberlake'as, Jessica Biel (nuotr. Vida Press)

Šiais metais „Oskaro“ apdovanojimui nominuoti aktoriai gaus gerokai pigesnį dovanų rinkinį nei prieš metus, rašo „Forbes“.

33

Šiais metais „Oskaro“ apdovanojimui nominuoti aktoriai gaus gerokai pigesnį dovanų rinkinį nei prieš metus, rašo „Forbes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Leidinio duomenimis, kiekvienas dovanų rinkinys kainuos mažiau nei 200 tūkst. JAV dolerių, palyginti su maždaug 232 tūkst. JAV dolerių prieš metus. Bendra dovanų suma sieks 6 mln. JAV dolerių.

REKLAMA

Savo ruožtu organizatoriai sako, kad vienas dovanų rinkinys kainuos daugiau nei 100 tūkst. JAV dolerių.

Šiuo atveju kalbama apie specialius rinkinius, kuriuos rėmėjai dovanoja visiems 25-iems nominuotiems aktoriams ir režisieriams. Į rinkinį įtrauktos apmokėtos kelionės, kvietimai brangioms kosmetinėms procedūroms bei egzotinės dovanos, kaip pavyzdžiui, rankų darbo ... tualetinis popierius, 250 JAV dolerių vertės vibratorius arba 1900 JAV dolerių vertės kuponas krūtinės pakėlimo operacijai.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais rėmėjai privalėjo pateikti prekių ir paslaugų už mažiausiai 4 tūkst. JAV dolerių, kad jų prekės ženklas patektų į dovanų krepšelį. Ir tai neskaičiuojant fiksuoto įnašo už teisę apdovanoti aktorių ar aktorę. Tačiau bendrovės sutinka su bet kokiomis išlaidomis, nes tai yra puiki jų produkcijos reklama.

„Forbes“ pripažįsta, kad tiksliai įvertinti dovanų rinkinio vertė sunku, tačiau dovanos tikrai atpigo. Pavyzdžiui, pernai aktoriams buvo padovanotos kelionės į Izraelį (kiekvienos vertė sekė 55 tūkst. JAV dolerių) ir Japoniją (54 tūkst. JAV dolerių), susitarimas dėl automobilių nuomos su „Audi“ (45 tūkst. JAV dolerių) bei teisę visą gyvenimą gauti prabangios kosmetikos „Lizora“ (31 tūkst. JAV dolerių).

O šiemet brangiausia dovana – trijų dienų kelionę į rančą Kalifornijoje (40 tūkst. JAV dolerių).

89-oji „Oskarų) įteikimo ceremonija įvyks vasario 26 d. Daugiausia nominacijų – 14 – turi miuziklas „Kalifornijos svajos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų