REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Oksana Pikul-Jasaitienė

Trečiadienio vakarą grupės „OMG“ narė Oksana Pikul-Jasaitienė sostinėje surengė vizažo seminarą. Modeliu sutiko tapti verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė Viktorija Siegel.

10

Trečiadienio vakarą grupės „OMG“ narė Oksana Pikul-Jasaitienė sostinėje surengė vizažo seminarą. Modeliu sutiko tapti verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė Viktorija Siegel.

REKLAMA

„Man labai patinka dalintis naudingomis įgytomis žiniomis. Mėgstu aptarti makiažo tendencijas, teisingą modeliavimą, kosmetikos pasirinkimą, klaidas bei bendravimo su klientu subtilybes. Smagu sulaukti daugybės laiškų su kvietimais susipažinti. Žmonės siunčia žinutes rašydami, kad norėtų paklausyti mano paskaitų – tai man tikras įvertinimas. Labai džiaugiuosi, kad Vilniuje turėjau galimybę sukurti makiažą Viktorijai Siegel. Ji graži ir labai šilta moteris. Netolimoje ateityje ketinu aplankyti dar ne vieną Lietuvos ir užsienio miestą. Ačiū Birutei Pajedienei ir Simonai Pajedaitei už pagalbą“, – dėkojo O. Pikul-Jasaitienė.

Mokymų organizatoriai džiaugiasi sulaukę gražių atsiliepimų apie garsenybės seminarą.

„Visi gyrė Oksanos nuoširdumą, norą dalintis savo žiniomis ir visą seminaro atmosferą. Mums tai svarbu, nes dažnai organizuojame grožio srities seminarus. Labai smagu, kad dalyviai taip puikiai įvertino šįvakar įvykusį renginį. Tad su Oksana žadame aplankyti ir kitus Lietuvos miestus.

REKLAMA
REKLAMA

O. Pikul-Jasaitienė savo klientes gražina ir kitoms specialistėms rekomenduoja tik profesionalias kosmetikos priemones, kurios neturi parabenų, yra iš natūralių pigmentų ir nėra testuotos bandymuose su gyvūnais.

REKLAMA

Moteris didelį dėmesį skiria odos paruošimui. Seminare ji atskleidė keletą paslapčių, pavyzdžiui, kad jokiu būdu odos paruošimui nereikėtų naudoti dabar ypač populiaraus micelinio vandens. „Micelinis vanduo ant odos palieka riebalinę plėvelę. Rekomenduoju naudoti specialų „MaqPro“ toniką – tonizuojantį valiklį be alkokolio“, – reklamavo moteris.

Vizažistė gražindama savo klientes naudoja ne itin sunkios tekstūros kremines pudras. Jai svarbu išsaugoti odos gaivumą, Kad kreminės pudros puikiai dengtųsi, meistrė prieš tai odą padengia drėkinančia makiažo baze, kuri paruošia odą. Veidas atrodo natūralus ir neapsunkintas.

REKLAMA
REKLAMA

Formuodama antakius O. Pikul-Jasaitienė stengiasi, kad šie atrodytų kuo natūraliau. Specialiu antakių pieštuku išpiešiami ploni plaukeliai. Antakiai nekontūruojami, išgaunama natūrali, elegantiška antakių linija. Kad antakių plaukeliai būtų klusnūs ir sveikai žvilgėtų, ji naudoja skaidrų antakių gelį.

„Jeigu moteris turi aiškią asimetriją, per daug neryškinkite antakių. Ryškinkite akis, kad nepabrėžtumėte esamos problemos“, – pataria O. Pikul-Jasaitienė.

Žvilgsniui padailinti ji renkasi kreminius ir sausus šešėlius.Seminaro metu moteris mokė teisingai juos panaudoti. Taisyklingam išsklaidymui naudojo matinius ir satininius šešėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų