REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Ieva Mackevičienė ir Rolandas Mackevičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Buvusi „Pinup girls“ narė Ieva Mackevičienė šiandien daugiausiai laiko skiria savo šeimai, o jei randa laisvą minutėlę – dėmesiu palepina ir pačią save. Žinoma moteris pasitraukė iš scenos ir pradėjo kurti drabužėlius vaikams, aktyviai sportuoja. Tokį sprendimą Ievos gyvenime lėmė ne kas kitas, o šeima.

22

Buvusi „Pinup girls“ narė Ieva Mackevičienė šiandien daugiausiai laiko skiria savo šeimai, o jei randa laisvą minutėlę – dėmesiu palepina ir pačią save. Žinoma moteris pasitraukė iš scenos ir pradėjo kurti drabužėlius vaikams, aktyviai sportuoja. Tokį sprendimą Ievos gyvenime lėmė ne kas kitas, o šeima.

REKLAMA

Sūnų kartu su vyru, radijo laidų vedėju Rolandu Mackevičiumi auginanti moteris buvo ne kartą prasitarusi, kad pasitraukti iš pramogų verslo ją paskatino Motiejaus gimimas, kovo mėnesį berniukui sukaks treji. Tik tapusi mama ji suprato, kad vaikas jos gyvenime turi būti pirmoje vietoje. O mintys grįžti į sceną ją aplanko vis rečiau.

Ieva ir Rolandas Mackevičiai aukso žiedus sumainė po daugiau nei metus trukusios draugystės 2013-ųjų metų gruodžio 7-ąją. Nuo tos dienos jiedu yra laikomi viena žavingiausių šalies pramogų verslo porų.

REKLAMA
REKLAMA

- Daugelis pramogų pasauliu besidominčių žmonių sutiks, kad jūs ir Rolandas esate pavyzdinė pora. Kokia jūsų darnių santykių paslaptis?

- Labai smagu, kad kažkas galvoja, jog esame graži pora. Nors ne veltui sakoma, kad nėra nė vienų namų be dūmų. Mes tuos „dūmus“ abu su Rolandu, skirtingai nuo kitų žmonių, suprantame kitaip. Mūsų barniai, nesutarimai yra perleidžiami per juoko prizmę, todėl bet koks kivirčas, nesutarimas baigiasi garsiu juoku. Reikia mokėti vienas iš kito pasijuokti. Manau, kad tai yra didžioji mūsų gerų santykių paslaptis. Žinoma, poroje svarbu pagarba vienas kitam ir santykių puoselėjimas.

REKLAMA

- Galbūt savo humoru, juoku santykių pradžioje jus ir sužavėjo Rolandas?

- Tiesą sakant, ne. Net ir namuose jis visai kitoks – Rolandas daug tylesnis, mažiau juokauja, būna rimtas. Visiškai standartinis tėtis ir vyras. O santykių pradžioje jis mane sužavėjo beprotišku rūpesčiu ir savo pažadų įvykdymu, žodžio laikymųsi.

- Dažnas pagalvotų, kad toks aktyvus žmogus kaip Rolandas retai būna su šeima, o jūs jį apibūdinate kaip rūpestingą tėtį ir vyrą.

- Rolandas yra žmogus, kuris stengiasi savo darbo namo neparsinešti. Ir aktoriai, ir dainininkai, ir televizijos laidų vedėjai namuose tampa visiškai paprastais žmonėmis. Manau, kad namuose aš daug daugiau pasakoju ir kalbu nei mano vyras. Jis iš darbo grįžta pavargęs ir išsikalbėjęs, todėl namuose jam reikia ramybės. Jeigu jam grįžus dar mane reikėtų linksminti, tai būtų viršūnė.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip sekasi išlaikyti pasitikėjimą vienas kitu, kai jūs abu esate gerai žinomi žmonės Lietuvoje?

- Manau, kad svarbiausia yra nenuvilti vienas kito, nes kai tu nuvili mylimą žmogų, išlaikyti pasitikėjimą tampa vis sunkiau. Reikia stengtis laikytis savo pažadų.

- Žvelgiant į ateitį, galbūt jūsų šeimoje planuojamas šeimos pagausėjimas?

- Pastaruoju metu, kai tik užsidedu platesnę suknelę, visi pradeda įtarinėti ir klausinėti „Jau laukiatės?“. Atvirai kalbant, planuose antras vaikelis yra, tačiau gyvybė pas mus ateina, kai tik Dievas ją pasiunčia, to nesuplanuosi. Mes atviromis rankomis stovime ir laukiame šios dovanos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kitaip tariant, jūsų karjera nesugriūtų, jei į jūsų šeimą pasibelstų nauja gyvybė?

- Tikrai ne. Manau, kad nėra nė vieno svarbesnio dalyko gyvenime nei vaikas. Karjera, darbas, hobiai jokiu būdu neatstos to. Vaikas yra toks sutvėrimas, kuris gyvenime užima pirmąją vietą. Visos mamos galvoja vienodai. Tą akimirką, kai tampi mama, supranti, kad gyvenime nėra nieko svarbiau už vaiką. Jis tampa pirmoje vietoje, vyras – antroje, o jei labai pasiseka sau skiri trečią vietą (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų