REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
65
Milita Daikerytė (nuotr. asm. archyvo)

„Nesu vakarėlių liūtė, todėl kuo toliau, tuo rečiau mane galima juose pamatyti“, - išduoda žinoma šalies mergina Milita Daikerytė. Kol kiti jos bendraamžiai džiaugiasi pirmaisiais studijų metais, šėlsta atitrūkę nuo tėvų, jauna mergina visą savo laisvą laiką skiria darbui.

65

„Nesu vakarėlių liūtė, todėl kuo toliau, tuo rečiau mane galima juose pamatyti“, - išduoda žinoma šalies mergina Milita Daikerytė. Kol kiti jos bendraamžiai džiaugiasi pirmaisiais studijų metais, šėlsta atitrūkę nuo tėvų, jauna mergina visą savo laisvą laiką skiria darbui.

REKLAMA

Salonas ir skirtinguose Europos miestuose vykstantys vizažo kursai dabar yra pagrindinis merginos prioritetas. Tik, kaip pati sako, vertybės greitai kinta, tad supranta, jog šį etapą kažkada pakeis ir šeima.

Šiltai ir atvirai apie pakitusį gyvenimą ir ateities planus.

- Milita, kodėl tave dabar rečiau matome aukštuomenės vakarėliuose?

- Sakyčiau, kad pasikeitė mano prioritetai. Verslas užima daug laiko, o taip pat nesinori apleisti savęs. Viskam reikia labai daug laiko, o vakarėliai jo atima išties nemažai. Kai tu dirbi, norisi daugiau poilsio, laiko šeimai, draugams.

- Renginiuose jus dažnai lydi mama arba sesė. Kodėl neišvystame tavęs su širdies draugu? 

- Atsukus laiką atgal galima išvysti, kad tikrai į beveik visus renginius ateinu arba su mama, arba su sese. Laikas kartu mūsų šeimoje yra didžiausia vertybė, turtas. Na, bet kai jau susikursiu savo šeimą, pasirodysiu ir su savo antrąja puse. Bet šiuo metu man pirmoje vietoje yra šeima.

REKLAMA
REKLAMA

- O ar turite širdies draugą?

- Šiuo metu įsipareigojimų asmeniniame gyvenime neturiu.

- Kodėl? Gal norite vienatvės?

- Na, man atrodo, kad tokių dalykų nesuplanuosi (šypsosi). Vis dėlto labai atvirauti nenoriu. Stengiuosi išlaikyti savo asmeninį gyvenimą privatų, neviešinti detalių. Tie, kurie manimi domisi, žino pakankamai.

REKLAMA

Užsiminėte: „Kai pati turėsiu šeimą...“. Ar jau mąstote apie tai?

Tokių dalykų, kaip santuoka, vaikai, net ir karjeros sėkmė, nesuplanuosi, todėl sunku būtų kažką pakeisti. Kiekvienas turime savo žvaigždę ir savo laiką.

Aš turėjau aiškiai sudėliotą gyvenimą. Buvo laikas skirtas muzikai, scenai, dabar – laikas verslui, o kažkada buvo ir santykiams. Gyvenime turiu aiškiai sudėliotus prioritetus, o šiuo metu yra taip, kaip yra.

Nesate iš tų moterų, kuriai reikia vyro, kad ji nesijaustų vieniša?

Aš nesijaučiu vieniša ir nesijausiu. Aš turiu nuostabų kolektyvą, kurį susikūriau pati, o kartu su manimi dirbančias merginas labai myliu ir branginu, taip pat yra šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Na, vyras yra reikalingas kiekvienai moteriai, bet šiuo metu, kai turiu tikrai daug veiklos, daug užsiėmimų, santykiai netampa prioritetu ar trūkumu. Kai tai tampa trūkumu, tas žmogus, kurio norisi, atsiranda.

Stengiatės labai saugoti asmeninį gyvenimą. Tai gal nesirinktumėte mylimojo iš žymių žmonių?

Mes mylimų žmonių nesirenkame. Mylimasis žmogus atsiranda tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje. Jeigu galėtume lemti savo gyvenimą, viską patogiai susidėliotume, bet viskas ne taip vyksta. Aš manau, kad tam tikri žmonės atsiranda mūsų gyvenime todėl, nes jie turi atsirasti.

Daug metų intensyviai dainavai, tačiau pastaruoju metu daugiau dėmesio skiri kitoms veikloms. Kodėl dingo muzika? 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Muzika mano gyvenime, mano kraujyje egzistuos visada. Aš jai visada liksiu dėkinga, nes muzika buvo mano pirmasis žingsnis, tik jos dėka tiek pasiekiau. Muzikos neįmanoma ištrinti, bet šiuo metu – kitoks laikotarpis, kitos vertybės. Aš dabar koncentruojuosi ties kitais dalykais, nes, kaip visada sakau, negali gerai daryti daug dalykų vienu metu.

Galiu pripažinti, kad pasiilgstu muzikos, scenos. Galbūt kažkuriuo metu buvau nusivylusi šou industrija Lietuvoje, buvo etapas, kai tikėjausi kažko kito, bet tikiu, kad muzika manęs niekada nepaliks, nes ir aš jos nepaliksiu.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų