REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
70
Garsios sužadėtinės žengė „Divos“ salono podiumu (nuotr. Organizatorių)

Neringa Šiaudikytė, Andžela Adamovič, Jolanta Poškaitienė – tai tik dalis garsių moterų, kurios tapo vestuvių mados studijos „Diva“ atidarymo pažibomis.

70

Neringa Šiaudikytė, Andžela Adamovič, Jolanta Poškaitienė – tai tik dalis garsių moterų, kurios tapo vestuvių mados studijos „Diva“ atidarymo pažibomis.

REKLAMA

„Šis renginys – tarsi tęsinys to, kuris prieš metus vyko Raudondvario dvare, kuomet įspūdingai pristatytas „Nuotaka kerėtoja“ projektas“, - sakė vakaro vedėju tapęs dainininkas Donatas Baumila.

Jis priminė, jog tuomet daugybės aplodismentų sulaukė ir šįkart į šventę su vyru krepšinio treneriu Dariumi Songaila atėjusi verslininkė Gintarė Songailė.

„Bet turime atiduoti ir duoklę oficialiai daliai. Juk vieta, kur esame, tikrai ypatinga“, - sakė D. Baumila.

Salono grožiu pasirūpino interjero dizainerė Kristina Grybaitė. Anot jos, nuotakos čia galės ne tik ruoštis savo įsimintinai šventei, nes yra įrengta visažisto ir plaukų stilisto darbo vieta, bet ir galės sukneles matuotis ant šildomo podiumo.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent jis, papuoštas talentingiausio šalies ledo skulptoriaus Mindaugo Tendziagolskio lediniu kūriniu, ir tapo vakaro pažiba – juo žengė modeliais vienam vakarui tapusios žinomos moterys. „Tokią ir įsivaizduoju savo vestuvinę suknelę!“, - nedvejojo Eurovizijos atrankoje nuskambėjusį kūrinį sudainavusi N. Šiaudikytė.

REKLAMA

Savo pasirinkimu iš Eva Lendel kolekcijos liko patenkinta ir A. Adamovič.

„Nenorėčiau žuvies formos vestuvinės suknelės... Tokios net ir vakarinės suknelės nesu turėjusi. Bet tai, ką vilkėjau šįvakar, buvo tobula!“, - sakė viena žinomiausių sužadėtinių.

Susižavėjęs savo žmona Jolanta, žengusia podiumu, buvo ir žinomas sportininkas Jordanas Poškaitis. Mama gėrėjosi ir judviejų dukrelės.

Ypatingos aplinkos dekoracijomis pasirūpino talentingasis floristas Antanas Mažonas, o kerinčiais kvapais – „Krispo“ salono kvapų žinovė Kristina Strolienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų