REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Deimantė Andriuškaitė, Simona Starkutė (nuotr. Evelinos Šumilovaitės)
7

Modeliai Deimantė Andriuškaitė ir Simona Starkutė Valentino dieną pasitiko įsiamžindamos koketiškoje fotosesijoje.

REKLAMA

Dviem Lietuvos gražuolėms Deimantei Andriuškaitei ir Simonai Starkutei seksualų Valentino dienos įvaizdį sukūrė ir jį įamžino kaunietės vizažistė Irma Baltrušaitienė ir fotografė Evelina Šumilovaitė. Vizažistė modeliams parinko švelnų ir lengvą makiažą, kurio pagrindiniu akcentu tapo raudonos lūpos. „Valentino diena visad buvo siejama su raudona spalva, kuri kiekvieną moterį priverčia pasijausti seksualesne ir patrauklesne tiek savo, tiek kitų akyse“ – teigia vizažo ekspertė.

Pasak Irmos Baltrušaitienės, kiekviena mūsų savo rankinėje privalo turėti raudoną lūpdažį, kuriuo Valentino dieną rekomenduoja pabrėžti kiekvienoje slypintį moteriškumą. Deimantės Andriuškaitės ir Simonos Starkutės koketišką įvaizdį pabrėžė raudoni apatiniai, kūną nusėti blizgučiai bei žaismingiausias fotosesijos gretas papildęs dalyvis – vos trijų mėnesių sulaukęs Akita Inu veislės šuniukas Hatchi. Fotografės Evelinos Šumilovaitės nuomone, Valentino diena neapsiriboja tik poromis.

REKLAMA
REKLAMA

„Ši diena apima ne tik du vienas kitam trauką jaučiančius žmones. Tai gali būti puikus pretekstas teminiam raudonų pižamų vakarėliui artimiausių draugių rate ar proga palepinti save SPA ar grožio procedūromis“ – teigia fotografė. Garsūs Lietuvos modeliai puikiai perteikė siunčiamą Irmos Baltrušaitienės ir Evelinos Šumilovaitės Valentino žinutę – meilės dieną švęskime kitaip.

Šioje fotosesijo dvi gražuolės – tarsi dvynės. D. Andriuškaitė juokauja, kad nuotraukose viena kitą atskirti sunku net joms pačios. „Aš jos nuotrauką žiūriu, sakau – „Čia mano plaukai“, Simona iš tolo žiūri – „Aha“. Galop prieina arčiau, sako – „Juk čia mano liemenukas nuotraukoje“. Mes tokios panašios, nebeskiria mūsų žmonės“, – bendraudama su tv3.lt juokėsi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų