REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koffas (tikrasis vardas Andrejus) realybės šou „Aš – superhitas“ jau pasižymėjo palakstydamas po projektą nuogas. Visgi tam tikrų tabu vyras turi – tai jis atskleidė išskirtiniame interviu tv3.lt. Taip pat vyras įvardijo didžiausią projekto intrigantę ir kas jam gyvenime svarbiausia.

Koffas (tikrasis vardas Andrejus) realybės šou „Aš – superhitas“ jau pasižymėjo palakstydamas po projektą nuogas. Visgi tam tikrų tabu vyras turi – tai jis atskleidė išskirtiniame interviu tv3.lt. Taip pat vyras įvardijo didžiausią projekto intrigantę ir kas jam gyvenime svarbiausia.

REKLAMA

„Galvojau, kad labai greitai čia atsibos ir nežinosiu, ką veikti, bet per savaitę aš supratau, kad čia galima tiek visko prisigalvoti, tiek daug veiklos – pavyzdžiui, nuogam palakstyti. Čia gi nieko tokio, lyg ir. Nemanau, kad čia labai blogas dalykas. Tuo tarpu vorą, vikšrų suvalgyti aš nelabai norėčiau – tikrai to negalėčiau “, – sako Koffas.

Dalyvis prisipažįsta, kad atėjo į projektą sulaukti populiarumo, gal net laimėti jį ir dar gauti pinigų. Visgi svarbiausia jaunuoliui, kaip jis teigia, yra muzika.

REKLAMA
REKLAMA

„Muzika man yra pirmoje vietoje ir stengiuosi, kad mano turimos dainos pasiektų klausytojus, kad jiems patiktų“, – nurodė Koffas.

REKLAMA

Buvo mergišius

Viename Kauno barų dirbantis jaunuolis atvirai sako, kad anksčiau buvo mergišius, tačiau dabar antrą pusę susiradęs Koffas sako, kad visi lakstymai jau praeityje.

„Anksčiau laksčiau tik į kairę ir į dešinę, o dabar – tik tiesiai. Dabar apsiraminau ir, manau, tuo atžvilgiu einu teisingu gyvenimo keliu. Turiu antrą pusę ir į kitas merginas nesidairau. Man to nereikia ir man nereikia papildomų žaidimų. Jeigu jau turi žmogų, kam tau dar kažko ieškotis?“ – sako 21-erių vyras.

Intrigos projekte

Tačiau realybės šou nėra taip ramu – čia, sako Koffas, netrūksta intrigų.

„Daugiausia intrigų čia sukelia Dovilė. Nepatikima ji man atrodo – pasakysiu tiesiai šviesiai. Neduoda pasitikėjimo“, – kalba jis.

REKLAMA
REKLAMA

Koffas apie savo šansus laimėti prabyla kukliai: jis nemano, kad jam pasiseks, nes, pasak dalyvio, vokaliniu atžvilgiu yra gerokai už jį stipresnių žmonių.

„Aš tikiuosi praleisti gerai laiką, susirinkti savo žiūrovą ir tęsti muzikinę veiklą realiame gyvenime“, – kalba vyras.

Koks gi Koffas yra gyvenime, koks jis žmogus? Jaunas vyras sako, kad jis yra darbingas, jam patinka, kai viskas atliekama laiku.

„Kas dar? Šeima, draugai, ištikimybė ir atvirumas“, – sako jaunas vyras.

Sektiniausi pavyzdžiai

Koffas sako, kad iš Lietuvos atlikėjų jam labiausiai patinka du – Jeronimas Milius ir Donatas Montvydas, o pastarasis dar ir įkvepia savo muzikine karjera.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man labai patinka Jeronimas Milius, o kalbant apie tai, kieno pėdomis norėčiau sekti, tai Donato Montvydo. Jis dalyvavo viename projekte, tada dar buvo toks jaunas atlikėjas, dar smulkutis, bet jau tada turėjo nuostabų balsą, vis siekė savo tikslo ir dabar Lietuvoje yra viena ryškiausių žvaigždžių, o greitu metu gal taps žinomas ir Europoje“, – kalbėjo jis.

Sėkmingam atlikėjui, pasak Koffo, pirmiausia reikia charizmos, o ties šita savybe pačiam, kaip prisipažįsta dalyvis, reikia dar padirbėti.

„Manau, kad beveik visas savo savybes galima išdirbti – rasti savo muziką, kurioje galima išreikšti visą save. Jeigu tu išreiški visą save, perduosi visą dainą ir visą jos idėją, tuo metu charizma pasirodys ryškiau“, – kalbėjo jis.

Jeigu Koffas turėtų minutę pasaulio auditorijos laiko, jaunas vyras sako pirmiausia pasakytų visiems, kad žmonės vertintų vieni kitus.

„Gal būsiu banalus, bet tiesiog norėčiau, kad žmonės vertintų vieni kitus, ką jie patys daro, ką kiti daro ir tikėtų savimi“, – sako jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų