REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Mergina (nuotr. Fotolia.com)
30

Avinas

REKLAMA

Tiktų pasidomėti kita darbo vieta, kitokiu įvaizdžiu, pradėti grūdinimosi seansą, užmegzti naujas pažintis. Turėsite rūpesčių, jeigu ruošiatės profesinei atestacijai, naujoms užduotims, kelionei.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Didelę vertę jums turės draugiški ryšiai. Galite tikėtis nesavanaudiškos pagalbos, pažįstamų žmonių palaikymo, užtarimo. Nevenkite naujovių ir naujų pažinčių ar permainų.

REKLAMA

Dvyniai

Elgsitės ir kalbėsite tarsi aiškiaregiai. Nors kai kam galite atrodyti atitrūkę nuo realaus gyvenimo aktualijų, praktinių reikalų, jie klysta - jūs puikiai numatote perspektyvą, intuityviai ir logiškai mąstote.

Vėžys

Būsite jautrūs ir turbūt labiau suprasite, užjausite kitus žmones. Popiet tiktų tartis, derėtis dėl atlygio už darbą ar paslaugą, dėl projekto finansavimo, kredito, sutarties, norimos prekės. Vakaras budins romantiškus jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dvasinio bei fizinio komforto pastebimai padaugės. Gali kilti vilčių, susijusių su nauju darbu, verslu, partneryste. Jeigu skolinsitės pinigus ar vertingus daiktus, turėkite omeny, kad skolas reikės grąžinti.

Mergelė

Galite sužinoti, kokį siurprizą slapta jums ruošia artimas žmogus. Arba gali būti, kad išgirsti gandai, konfidenciali informacija pasitarnaus jums ar šeimos nariui. Vakaras žada žavių meilės akimirkų.

Svarstyklės

nusiteikę nuoširdžiai pasirūpinti šeimos nariais, spręsti jų problemas. Artėjant vakarui mintys, norai vis labiau kryps pramogų, linksmybių ir meilės romantikos pusėn. Regis, jūsų viltys pasiteisins su kaupu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aplinkybės vers pasirūpinti pinigų, turto reikalais, dokumentais. Vos spėsite tenkinti augančius vaikų ar augintinių poreikius. Nemažai dėmesio reikalaus ir romantinis interesas.

Šaulys

Visa galva pasinersite į darbų verpetą. Seksis tarpininkauti, mokyti, ruošti straipsnius, interviu ir kt. Jeigu eisite į darbo pokalbį, padarysite gerą įspūdį ir turėsite galimybę įveikti visus konkurentus.

Ožiaragis

Kaltindami kitus, nieko nelaimėsite, nebent susipriešinimą ir problemas. Galbūt pernelyg dramatizuojate. Visiškai įmanoma situaciją pasukti taip, kad vietoj konkurentų ir priešų įgytumėte puikių partnerių.

REKLAMA

Vandenis

Neblogas metas komercinei, finansinei veiklai, mokslui, meilei. Gali atsinaujinti ryšys, dėl kurio nebepuoselėjote vilčių. Romantiška pažintis gali užsimegzti komandiruotėje, tvarkant verslo reikalus.

Žuvys

Ryžtingai kibsite į mokslus arba sieksite perspektyvų darbe. Galimi svarbūs susitikimai, renginiai arba reikšmingos naujienos iš toli. Vakaras gana palankus meilei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų