REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galite turėti reikalų su įtakingais asmenimis arba užsieniečiais. Tikėtina, kad palankia linkme pakryps juridiniai reikalai, jeigu šiuo metu juos tvarkote. Informacija, kurią gausite, sukels protingų minčių, svarių argumentų.

Tauras

Kur kas daugiau nuveiksite, jeigu jums niekas netrukdys ir pernelyg nesikiš į veiksmų eigą. Kuo daugiau viršininkų, tuo daugiau chaoso. Vakare parūps nuotykiai, meilės romantika. Galimas spontaniškas pasimatymas. Regis, jis nenuvils.

Dvyniai

Šiandien jums nepristigs draugų ir simpatijų dėmesio. Numatomos išlaidos, susijusios su pasilinksminimais, naujomis kolektyvinėmis idėjomis. Vis dėlto ilgai vakaroti šurmulyje neplanuokite - pajusite nuovargį, norą atsiriboti.

Vėžys

Šiandien būsite jautrūs, nepakęsite kritikos, triukšmo. Galbūt pasireikšite kūryboje. Jūsų vaizduotė, intuicija pravers ir medicinos, socialinėje srityje. Būsite linkę žavėtis keistomis idėjomis. Neįsivelkite į intrigas, saugokitės apgaulių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gana įdomi diena. Jeigu per naktį iki ryto nieko pavojingo nenutiks, diena nenuvils. Su įprastiniais darbo reikalais susitvarkysite be problemų, net jei jų padaugės. Bus noro ir progų atverti sielą, pasidalinti mintimis su kitais.

REKLAMA

Mergelė

Tikriausiai jums labai rūpės stabilumo bei nuosavybės, uždarbio klausimai. Šiandien priimti sprendimai, pasirašytos sutartys žada neblogą derlių. Tik reikėtų kai ką aptarti, suderinti su artimiausiais žmonėmis.

Svarstyklės

Seksis bendrauti, mokytis ir mokyti, publikuoti. Vis dėlto nerimą kels informacijos lavina, kurią reikės apdoroti per trumpą laiką. Gerų patarimų ir supratimo galite tikėtis iš mylimų žmonių, vaikų.

Skorpionas

Puiku, jeigu siekiant tikslų jus palaiko artimieji, kolegos. Tokiu atveju nereikės daug pastangų ir galėsite beveik plaukti pasroviui. Vakaras žada pramogų, flirtų, komplimentų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Būsite nusiteikę užsiimti kūrybine veikla, vaikų lavinimu. Nuo visų rūpesčių išties puikiai atpalaiduos žaidimai su vaikais, sportas, seksas, šlakelis gero vyno šaunioje draugijoje ar pan.

Ožiaragis

Žadinsite priešingos lyties susidomėjimą, tačiau dienos metu jums labiau rūpės darbas, santykiai su kolegomis. Jeigu veiksite sumaniai ir aktyviai, palaipsniui jums pavyks įgyvendinti tikslus.

Vandenis

Pravartu užsiimti tarpininkavimu, specialių žinių reikalaujančia veikla. Regis, padarysite gerą įspūdį neeiliniam asmeniui. Jeigu jums aktualu užmegzti dalykinę ar kitokią partnerystę, tai gali pavykti kaip tik šiandien.

Žuvys

Tikriausiai atsiras neblogų vilčių, susijusių su uždelstomis finansinėmis problemomis. Galbūt gausite siuntą, pelningą užsakymą, darbą ar pajamas iš anksčiau padarytos investicijos, sveikatos ar kitokio draudimo ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų