REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
136
Vaidas Baumila ir Alanas Chošnau (nuotr. tv3.lt)

Antradienio vakarą filmuojama jau šeštoji nacionalinės „Eurovizijos“ atranka, kurioje kaunasi ne tik scenos naujokai, bet ir visiems puikiai žinomi dainininkai.

136

Antradienio vakarą filmuojama jau šeštoji nacionalinės „Eurovizijos“ atranka, kurioje kaunasi ne tik scenos naujokai, bet ir visiems puikiai žinomi dainininkai.

REKLAMA

Komisijos kėdes užėmė kaip visada kompetetinga komisija: „Eurovizijos“ komentatorius Darius Užkuraitis, muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, vokalo mokytojas ir atlikėjas Povilas Meškėla bei dirigentas Vytautas Lukočius.

Šiame etape kaunasi 12 dalyvių, kurie jau sykį pasirodė „Eurovizijos“ atrankų scenoje. Tačiau nors pasirodymai skamba jau nebe pirmąjį kartą – jaudulio ne mažiau, pripažįsta atlikėjai.

Šeštadienį balsavimo metu paaiškės, kurie 8 dalyviai triumfuos, o kas, deja, turės atsisveikinti su projektu.

Bene daugiausiai dėmesio gavo scenos vilkas – Alanas Chošnau, kuris šiame konkurse prisistato trumpu sceniniu vardu – Alanas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotaikingą kūrinį „7 days“ pristatęs dalyvis jau anksčiau sulaukė atlikėjo Vaido Baumilos kritikos socialiniame tinkle. Neva daina, jos atlikimas ir visas įvaizdis primena senesnius laikus. Tokią garsaus dainininko nuomonę priminti panoro ir „Eurovizijos“ atrankų vedėja Gabrielė Martirosianaitė: „Vaidas Baumila šį kūrinį priskyrė 1995-iesiems, ką jam norėtum atsakyti?“, - provokavo ji.

REKLAMA

„Aš jį galėčiau pasveikinti su gimtadieniu“, - ironiškai atkirto Alanas.

Tuo tarpu dainininko pasirodymą komisija šį vakarą įvertino dvejopai.

„Alanai, jūs pakeitėte įvaizdį. Nežinau ar tai geras pasirinkimas. Juokelius į šalį. Aš nelabai sutinku, ką sakė Vaidas Baumila, aš pilnai tikiu, kad ši daina gali skambėti radijo stotyse. Šiame etape visi kūriniai stiprūs. Džiugu, kad šiame kūrinyje jūs galite būti savimi“, - dėstė R. Zilnys.

„Trūko plastikos, atrodė, kad daug tūpčioji – gal arkliais jodinėji? Aš nematau, ką tu nori pasakyti, tik girdžiu, todėl tai kontrastuoja. Linkiu surasti choreografą, kad galėtų patobulinti pasirodymą“, - vertino V. Lukočius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų