REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Vasario 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

30

Vasario 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Moterys sugebės bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Tiesa, nereikėtų rizikuoti, jei intuicija tyli, juolab prieštarauja. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu. Tik nesistebėkite tuo, ką išvysite ar išgirsite, – dabar esate kiek neobjektyvūs, kiek įtarūs ir net menka dėmesio stoka jums gali nepatikti.

Tauras

Naudingų dalykinių susitikimų bei darbų arba pasirengimo jiems metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovą (ypač moterims) su prašymais. Jei norite, kad pagerėtų jūsų santykiai su kolega ar partneriais, šiandien palanku pakviesti vaišių.

Dvyniai

Sudėtingas laikas tęsiasi, tad verta ieškoti pagalbos. Šiandien puiki proga kreiptis į draugus (geriau drauges, jos tikrai padės sutvarkyti svarbų reikalą, kad ir kuo užsiimsite). Nedarykite nieko, ko nesinori, – nepersistenkite, nepersitempkite, ypač darbe.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nebūkite įsitempę (tuomet ir neužsispirsite), pasidžiaukite tuo, ką esate pasiekę, kaip susitvarkę namus. Gera nuotaika savo ruožtu padės sėkmingiau sutvarkyti reikalus ir nesivaidyti su artimaisiais. Ši diena gera konfidencialiai pasiskolinti pinigų, ieškoti alternatyvių uždarbių.

REKLAMA

Liūtas

Negaiškite laiko veltui – dabartiniai veiksmai, nors ir ne taip greit, kaip norite, duos naudos. Tai geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius. Sėkmingas laikas moterims spręsti karjeros klausimus. Vyrai neturi praleisti progos nudžiuginti miela dovanėle savo išrinktosios.

Mergelė

Būsite pernelyg reiklūs, griežti, o šiandien netinka demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus verta spręsti prie pietų stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni šeimos bei jus mylinčio asmens poreikiams.

Svarstyklės

Palankus metas skubiems reikalams tvarkyti. Tik raskite reikalingą žmogų ir reikalingą žodį. Patartina taikytis su giminaičiais, kaimynu – tik neužsisklęskite, neužsispirkite, nedemonstruokite šaltumo.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Mažiau skubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite (darbe). Jūsų dėmesys bei energija turi būti skirti šeimai, namams. Neišgyvenkite, jei teks paaukoti profesinius interesus, – jūsų sėkmę dabar lems santykiai su artimaisiais, tad nieko nedarykite prieš jų valią.

Šaulys

Susitelkite, mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu: dabar galite išsiveržti į priekį, net įveikti konkurentus. Tinka pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą. Džiaugsmo suteiks mylimas žmogus, vaikai.

Ožiaragis

Palanku tikrinti sveikatą. Tinkamas metas darbo reikalams tvarkyti. Būkite rūpestingesni sutuoktinio atžvilgiu, atidesni antrosios pusės rūpesčiams: tai gydys, ramins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Būsite suprasti bei įvertinti: gera proga taikytis, taip pat ir ieškoti sąjungininkų, pagalbininkų, rėmėjų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su partneriais, antrąja puse. Pasistenkite sutuoktiniui skirti kuo daugiau laiko.

Žuvys

Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite iki ketvirtadienio. Priimdami atsakingą sprendimą įsiklausykite į nuojautą. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams. Moterims tiks spręsti finansines problemas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų