REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Žvilgtelkite į savo rankas: forma pasko daug apie jūsų asmenybę

Nereikia net sakyti, kad rankos yra reikalingos kiekvienam žmogui. Tačiau, ar žinote, kad pagal kai kuriuos jūsų rankų bruožus galima nemažai pasakyti ir apie jūsų asmenybę.

10

Nereikia net sakyti, kad rankos yra reikalingos kiekvienam žmogui. Tačiau, ar žinote, kad pagal kai kuriuos jūsų rankų bruožus galima nemažai pasakyti ir apie jūsų asmenybę.

REKLAMA

Rankos ilgis apsprendžia kai kuriuos žmogaus požymius, kurie yra svarbūs kai kurių ligų, susijusių su augimo sutrikimais, nustatymui. Pasitaiko įvairios rankų vystymosi ydos.

Maždaug apie 50 proc. lūžių priskiriama rankoms. Rankų kaulai dažniau lūžta vyrams nei moterims. Tačiau rankų dydis ir forma šį tą pasako apie jūsų asmenybę, rašoma hefty.co.

Mažos rankos

Jeigu negalite savo didžiuoju viduriniu pirštu pasiekti riešo, jūsų rankos yra mažos.

Štai, ką apie jūsų asmenybę nurodo mažos rankos: jūs esate laisvės ir nuotykių mylėtojas. Nepaisant to, kad gana dažnai atsiduriate bėdose ar konfliktinėse situacijose, visada sugebate laiku išsisukti. Kalbant apie santykius su kitais žmonėmis, jūs – dramos karalienė (arba karalius). Kartais, kad gautumėte daugiau dėmesio, ryžtatės drąsiausiems poelgiams.

Didelės rankos

Jeigu savo viduriniu pirštu galite pasiekti riešą – jūsų rankos didelės. Tai reiškia, kad esate perfekcionistas. Net jeigu ne visada žinote, kaip išspręsti bėdą, stengsitės viską išsiaiškinti iki menkiausių smulkmenų ir padėti. Jūs niekada nesiūlote savo sprendimo varianto, jeigu nesate tikras, kad situaciją galiausiai pavyks suvaldyti. Jūs esate jautrus kritikai, tačiau bendraudami su kitais žmonėmis išlaikote nuolatinį siekį padėti.

REKLAMA
REKLAMA

Kvadrato formos rankos

Svarbiausias jūsų asmenybės bruožas – stulbinantis logikos jausmas. Greičiausiai mokykloje jums geriausiai sekėsi tikslieji dalykai – matematika, informatika ir kt.

Pailgos formos

Jums sunku priimti svarbius sprendimu. Dažniausiai dvejojate net ir dėl paprastų situacijų. Greičiausiai vienas svarbiausių jūsų asmenybės pusių – nuolatinis abejojimas viskuo. Net jeigu turėsite visus įmanomus faktus, vis tiek abejosite ir nepasitikėsite kitais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų