REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Naujausios šukuosenų mados: labas, „bloranžine“ (nuotr. Instagram)
35

Dažna moteris mėgsta keisti išvaizdą, paeksperimentuoti, o ypač atėjus naujiems metams – atsinaujinti. Tačiau tendencijos keičiasi, tad susipažinkite, kokios spalvos dominuos šiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas today.com rašo, kad šių metų madingiausios spalvos titulas atitenka geltonos ir oranžinės miksui. Kitaip – kai blodinė susitinka su oranžine – „bloranžinė“. Ši spalva jau tapo mėgiama ir įžymybių. Nuo Rosie Huntington-Whiteley iki Georgia May Jagger, iki Gigi Hadid.

REKLAMA

„Ji puikiai sužaidžia su natūraliais plaukų tonais. Be to puikiai papildo daugelio žmonių odos toną“, - sakė žvaigždžių šukuosenų stilistas Ryan‘as Pearlas.

Antroji vieta atitenka – „spalvų lydiniui“. Mąstoma, kad būtent šis stilius užbaigs „ombre“ madą. Atėjo laikas švelnesniam, natūralesniam perėjimui iš tamsios į šviesią spalvą. Tačiau išvengiant linijų. Tokius plaukus turi Olivia Wilde ir Jessica Biel.

REKLAMA
REKLAMA

Trečioji vieta – blondinėms. Nors tokio tipo plaukai visada madoje, yra kabliukas – madingos bus šviesios blondinės, kaip Karlie Kloss.

Natūralios raudonplaukės turėtų atsidžiaugti. Mat viena iš šių metų tendencijų – ryškūs raudoni, tarsi liepsnojantys plaukai. Tokiais plaukais gali girtis Amy Adams ir Jessica Chastain.

Penktoji vieta – paauksuotoms brunetėms. Į tamsią šokoladinę spalvą turėtų būti įpinama aukso spalva ties palukų viduriu ir ties galiukais. Pavyzdį demonstruoja Jessica Alba.

Į madą taip pat grįžta Blake Lively 2015 m. įnešta tendencija – viduriukas tarp blondinės ir brunetės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Septintojoje vietoje – nematomos linijos. Nesvarbu, ar mergina blondinė, brunetė, ar raudonplaukė, šukuosena tinka kiekvienai. Ryškesnės sruogelės gali eiti ir nuo viršugalvio ir nuo vidurio, svarbiausia, kad jos būtų vos pastebimos, tarsi plaukai išbluktų. Pavyzdys – Chrissy Teigen arba Sarah Jessica Parker.

Paskutinė šių metų mada – cinamoninė brunetė. Įprastą rudą spalvą paryškinus raudonais atspalviais suteiks didelės apimties plaukų įvaizdį. Pažvelkite į Emma Stone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų