REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
330
“M.A.M.A. 2016“ apdovanojimų ceremonija (nuotr. Eimanto Genio)

Penktadienį TV3 televizija žiūrovus kvietė įspūdingam vakarui. Tiesiogiai transliuojamas didžiausias metų muzikos renginys M.A.M.A 2016. Anot prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, tai yra pati masiškiausia M.A.M.A: „Vien šokėjų – daugiau nei 100“.

330

Penktadienį TV3 televizija žiūrovus kvietė įspūdingam vakarui. Tiesiogiai transliuojamas didžiausias metų muzikos renginys M.A.M.A 2016. Anot prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, tai yra pati masiškiausia M.A.M.A: „Vien šokėjų – daugiau nei 100“.

REKLAMA

Gausus būrys talentų talkina tokioms grupėms ir atlikėjams kaip „Naktinės personos“, „Lemon Joy“, Donatas Montvydas, „Beissoul & Einius“, Saulius Prūsaitis Merūnas Vitulskis su Virgilijumi Noreika, „Daddy Was A Milkman“, Irūna su „Pikaso“, Ironvytas su Mariumi Repšiu ir Deiwoozu, „Lilas ir Innomine“, savo festivalinį hitą „Lūpytės“ atliks „Baltasis Kiras“, alternatyvų pasirodymą surengs „Solo Ansamblis“.

NOMINACIJOS: 

Metų proveržio nominaciją laimėjo „Daddy Was A Milkman“.

Metų koncertiniais atlikėjais tapo Leon Somov&Jazzu. Apdovanojimą įteikė dirigentas Modestas Pitrėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Metų hip hop grupė – MC Mesijus x Munpauzn.

Metų roko atlikėjais tapo „Freaks on floor“.

Metų elektroninės muzikos atlikėjais tapo „Daddy Was A Milkman“. Per šį vakarą tai jau antras laimėjimas.

REKLAMA

Metų alternatyva – SOLO ansamblis.

Klausomiausia metų daina - „Lemon joy“ kūrinys „Be atšvaitų“

Metų pop muzikos atlikėju tapo Donatas Montvydas.

Metų vaizdo klipo nominaciją laimėjo Šventinis bankuchenas - Lietuvos istorijos repas

Geriausias tv3play klipas – Radistai On Road

Metų muzikos albumas – Donny Montell

Metų daina - Šventinis bankuchenas - Lietuvos istorijos repas

Metų atlikėjas – Donny Montel

Už nuopelnus lietuviškai muzikai – Virgilijus Noreika

„Visi atliks išskirtinius pasirodymus, kokių daugiau niekur nepamatysi – tik M.A.M.A apdovanojimuose. Be to, rengiame istorinį atidarymo numerį, kurį atliks mūsų Lietuvos ateitis. Vėliau programoje bus ir kaskadinių triukų, ir visokių staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Tai yra didžiausia M.A.M.A, kokią tik kada rengėme. Ir jos svarbą Lietuvos pamogų pasaulyje užtvirtino jau pats faktas, kad dar gerokai iki renginio nebeliko nė vieno bilieto. Į apdovanojimus susirinks visas Lietuvos muzikos elitas, kurį šiemet susodinsime prie Vienos baliaus stalų. Ir dar viena naujiena – pristatysime M.A.M.A komisiją, nes Lietuvoje jau nebeliko muzikos projektų, kuriuose nebūtų komisijos. Todėl ir mūsų dalyvių pasirodymus šiemet vertins komisija“, – likus vos dienai iki renginio intrigavo Samas.

Netikėta vedėjų trijulė

Vienas didžiausių netikėtumų – iškilmių Kauno „Žalgirio“ arenoje vedėjai. Praėjusiais metais šis titulas atiteko Justei Arlauskaitei-Jazzu ir Justinui Jankevičiui, o dabar estafetė perduota kitai pramogų pasaulio porai. Renginį vesti patikėta sutuoktiniams Jogailai ir Indrei Morkūnams. 

„Poros nėra tradicija, bet žmonėms labai malonu matyti kai kuriuos žmones. Norisi, kad muzikos pasaulis ir vedėjai vieni kitus pažinotų, kad renginys būtų įdomu visiems“, - savo pasirinkimą grindė Martynas Tyla. Jis juokavo, kad renginį M.A.M.A privalo vesti mama, tad pasirinkimu labai džiaugiasi.

Tiesioginė transliacija per TV3 pradėta 19.30 val. O prieš tai, nuo 18 valandos, tv3.lt buvo transliuojama M.A.M.A Raudonojo kilimo transliaciją, kurią vedė Vaida Skaisgirė, Mindaugas Rainys ir Saugirdas Vaitulionis.

Naktį po apdovanojimų laureatai, dalyviai ir VIP svečiai pratęs linksmybes Kaune. Oficialios M.A.M.A dūzgės vyks „Olympic Casino Donelaitis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų