REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
300
Asta Valentaitė (nuotr. Eimanto Genio)

Šį vakarą nuskambės metų renginiu Lietuvoje vadinama M.A.M.A 2016 ceremonija. Prieš didįjį šou bus transliuojama ne ką mažiau dėmesio sulauksianti raudonojo kilimo transliacija, kurios metu VIP publika, kaip ir kasmet, pademonstruos vieną už kitą stilingesnius įvaizdžius.

300

Šį vakarą nuskambės metų renginiu Lietuvoje vadinama M.A.M.A 2016 ceremonija. Prieš didįjį šou bus transliuojama ne ką mažiau dėmesio sulauksianti raudonojo kilimo transliacija, kurios metu VIP publika, kaip ir kasmet, pademonstruos vieną už kitą stilingesnius įvaizdžius.

REKLAMA

Pavyzdine raudonojo kilimo dama tituluojama Asta Valentaitė tv3.lt atskleidė ne tik tai, kad žada dalyvauti iškilmingame renginyje, bet ir tai, ką vilkės, o svarbiausia – į ką dėmesį turėtų atkreipti kviestiniai renginio svečiai.

„Suknelę jau turiu, neužtrukau daug laiko. Moku greitai suktis“, - nusijuokia A. Valentaitė ir išduoda, kad jos vakarinį drabužį kūrė pats Juozas Statkevičius.

Tiesa, toks dizainerio pasirinkimas Astai tikrai ne pirmas. Praėjusiais metais ant raudonojo kilimo ji taip pat sužibėjo su juoda ilga vakarine J. Statkevičiaus kurta suknele.

„Aš labai maloniai bendrauju su Juozu Statkevičiumi, o jo kurti darbai man labai tinka ir patinka. Todėl ir M.A.M.A ceremonijoje vilkėsiu jo suknelę. Ji bus labai gražios skaisčiai raudonos spalvos“, - išduoda žinoma moteris.

Stiliste dirbanti Asta ne veltui yra įvardijama kaip viena elegantiškiausių ir išugdytą skonį turinčių moterų pramogų pasaulyje. Todėl prieš pat M.A.M.A raudonojo kilimo transliaciją ir didįjį šou, ji įvardija pastabas, į kurias dėmesį turėtų atkreipti visi norintys iškilmingame vakare sužibėti svečiai.

„Manau, kad kiekvienas nori sublizgėti ir ant raudonojo kilimo pasirodyti gražiai. Šis renginys suburia labai įvairią publiką, o pats šou taip pat jungia įvairių žanrų muziką, todėl išskirtinių taisyklių, kaip reikėtų apsirengti šiam vakarui nėra. M.A.M.A raudonasis kilimas gali būti labai įvairus. Siūlyčiau savo įvaizdžiui nebijoti sukurti išskirtinį „cinkelį“, išbandyti rock style įvaizdį, glamūrą. Nereikia vien vadovautis elegancija, tuo įprastu vakariniu įvaizdžiu. Jei suknelė gana paprasta klasikinė – ją pagyvinti galima aksesuarais ar kitomis aprangos detalėmis“, - aiškina stilistė.

Renginio organizatoriai kviestiniams svečiams nurodė vakarinį ir prabangų aprangos kodą black tie. Tiesa, A. Valentaitė norėtų pabrėžti, kad kuriant savo įvaizdį nereikėtų vadovautis vien tik klasikinėmis spalvomis.

„Nereikia manyti, kad black tie reiškia tik juodą spalvą. Žinoma, ši spalva – saugus ir visada madingas variantas. Juoda bet kokiu atveju yra elegantiška ir prireikus paslepia figūros trūkumus. Tai viena iš pagrindinių spalvų, bet black tie jokiu būdu nenurodo, kad jūsų suknelė turėtų būti šios spalvos. Tai puošni vakarinė apranga“, - dėsto ji.

Daugelį kartų savo stiliumi maloniai nustebinusi Asta išskiria didžiausias raudonojo kilimo klaidas, kurias jai tenka pastebėti dalyvaujant pramogų verslo renginiuose.

„Ką teko pastebėti, kad visuose vakarėliuose ar renginiuose gražų drabužių ansamblį dažnai sugadina pėdkelnės. Tai vienas iš pagrindinių niuansų – prastai pasirinktos pėdkelnės arba avalynė, kuri nedera prie bendro įvaizdžio“, - patikslina A. Valentaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų