REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Lietuvą apskriejo žinia apie garsaus režisieriaus vakarą restorane, pasibaigusį policijos areštinėje.

Ketvirtadienį Lietuvą apskriejo žinia apie garsaus režisieriaus vakarą restorane, pasibaigusį policijos areštinėje.

REKLAMA

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 23.10 val. Gynėjų gatvėje esančiame restorane buvo sulaikomas viešąją tvarką pažeidęs neblaivus vyras.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius BNS patvirtino, kad minimas pažeidėjas - kino režisierius Emilis Vėlyvis.

Sulaikomas jis pasipriešino ir spyrė į tarpukojį tarnybos metu uniformuotam Vilniaus policijos Patrulių rinktinės 3-iosios kuopos 1-ojo būrio vyriausiajam patruliui, pareigūnas į medikus nesikreipė.

Prieš pietus, režisierius išplatino viešą komentarą.

„Noriu pasakyti, kad čia yra konkurentų darbas, viskas surežisuota ir netikra. Jaučiu puolimą savo asmeniui, tai gali būti bandymas atlikti perversmą Lietuvos kino pramonėje.

REKLAMA
REKLAMA

Juokauju, žinoma - taip kalbėčiau, jei būčiau politikas, kuriuos vaizduoju savo kūryboje. Iš tikro nuovargis ir atsipalaidavimas padarė savo. Nesiteisinu, prisipažįstu padaręs nesąmonę, noriu atsiprašyti visuomenės ir policijos pareigūnų. Puikiai suprantu, kad viena yra filmai apie konfliktus su policija, kita - realybė. Blogai, kai tai sumaišoma, tačiau priimsiu visą atsakomybę už savo veiksmus.

REKLAMA

Kartu galiu pažadėti, kad pareigūnui, su kuriuo konfliktavau, jei tik jis sutiks, pasiūlysiu kad ir trumpą vaidmenį viename iš savo būsimų filmų - tikiuosi, tai bus savotiška kompensacija jam už naktinį darbą”, – pranešime rašė E. Vėlyvis.

Režisieriui E.Vėlyviui ketinama pareikšti įtarimus dėl pasipriešinimo pareigūnams

Režisieriui Emiliui Vėlyviui ketvirtadienį policija ketina pareikšti įtarimus dėl pasipriešinimo pareigūnams.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius BNS sakė, kad E.Vėlyvis iki šiol yra sulaikytas, po pietų jis bus atvežtas į Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą įtarimų pareiškimui. Jis taip pat bus apklaustas.

Menininkas buvo sulaikytas trečiadienio vakarą Vilniuje ir uždarytas į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų