REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 4 d. TV3 televizijos žiūrovų laukia intriguojanti premjera – muzikinis realybės šou „Aš – superhitas“. Jau netrukus visa Lietuva susipažins su tais, kurie pasiryžo būti sekami kamerų 24 valandas per parą ir kovoti dėl didžiojo šou prizo.

Vasario 4 d. TV3 televizijos žiūrovų laukia intriguojanti premjera – muzikinis realybės šou „Aš – superhitas“. Jau netrukus visa Lietuva susipažins su tais, kurie pasiryžo būti sekami kamerų 24 valandas per parą ir kovoti dėl didžiojo šou prizo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O kol kas projekto kūrėjai vykdo dalyvių atranką ir džiaugiasi sulaukę itin skirtingų ir įdomių asmenybių. Vienas iš jų – operos solistas, Virgilijaus Noreikos mokinys Kasparas Damulis.

REKLAMA

Vokalo paslapčių Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje pas garsųjį operos solistą Virgilijų Noreiką mokęsis Kasparas uždainavęs šou atrankoje nustebino net visko mačiusius televizijos prodiuserius.

Iš Šilalės kilęs operos solistas klasikinės muzikos gerbėjams jau puikiai pažįstamas. Jaunas vaikinas yra atlikęs vaidmenį Dalios Ibelhauptaitės kurtoje operoje „La Boheme“, Gastono vaidmenį Giuseppe Verdi operoje „Traviata“ ir kitur.

REKLAMA
REKLAMA

Santūrus ir ramaus būdo Kasparas atskleidė priežastį, kodėl jis nusprendė pasinerti į šią avantiūrą: „Šiam žingsniui mane paskatino Merūnas (operos solistas Merūnas Vitulskis – red. past.). Mes esame draugai, todėl jis man pasiūlė pabandyti. Ir tiesiog labai nesvarstęs ėmiau ir atėjau į atranką.“

Operos solistas yra įsitikinęs, kad jei pateks į realybės šou, savo vietą jame tikrai ras. Kasparas tikina galintis dainuoti tiek operos, tiek popmuzikos žanrus.

„Manau, kad jei jau dainuoji televizijoje, tai nebūtinai turi atlikti tik pop dainas. Žmonėms reikia visokių žanrų. Tiesa, dabar dainuoju teatre, todėl tenka daugiau susidurti su opera. Galbūt popmuzika nebus stiprioji mano pusė, tačiau visada randi savo vietą pasaulyje“, – sako savo jėgas realybės šou atrankoje išmėginęs atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar aktyviai koncertuojantis vaikinas atskleidė, kad jo karjeroje būta ir liūdnesnių dienų. Dėl balso stygų problemų jis negalėjo dainuoti net metus.

„Problemų su balsu turėjau todėl, kad akademijoje teko itin didelis krūvis dainuojant. Tuo metu dėstytojai buvo parinkę per sunkų repertuarą mano balsui, tiesiog jį nualinau. Taip išėjo, kad tylėjau metus laiko. Bet aš esu užsispyręs ir nepanikavau. Pralaukiau tuos metus. Žinojau, kad vis tiek dainuosiu“, – šou atrankos metu atviravo Kasparas.

Per tuos metus, kuomet operos solistui teko atsisakyti muzikos, jis su broliu vadovavo kavinei ir kaip pats sako, buvo trumpam pamiršęs muziką. Paklaustas, jei patektų į realybės šou, ar pakartotų panašiai išpopuliarėjusio Merūno Vitulskio sėkmę, Kasparas buvo kuklus: „Net nežinau... Nelabai svarsčiau apie tai, bet gal ir galima būtų pasiekti to paties. Viskas priklauso ir nuo laikmečio, ir nuo to, kaip pasirodai.“

REKLAMA

Naują realybės šou kuriančios dvi garsios prodiuserių kompanijos „Videometra“ ir „TymDrym“ kūrė ir didelio pasisekimo sulaukusį bei vasarą rodytą šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“, muzikinius projektus „Trys muškietininkai“, „Romeo ir Džiuljeta“ bei kitus. Prodiuserių – Rolando Skaisgirio ir Dominyko Kubiliaus susivienijimas žada įdomią ir išskirtinę premjerą.

„Aš – superhitas“ – jau nuo vasario 4 d. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų