REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Italijoje vykusiose pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybose Lietuvos šokėjai tapo prizininkais ir finalininkais.

Penktadienį Italijoje vykusiose pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybose Lietuvos šokėjai tapo prizininkais ir finalininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas”) laimėjo sidabro medalius.

REKLAMA

Nugalėtojais tapo rusai Dmitrijus Žarkovas ir Olga Kulikova, o trečią vietą užėmė Aleksejus Gluchovas ir Anastasija Glazunova, taip pat iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 57 poros.

Jaunimo iki 21 metų standartinių šokių grupėje Karolis Michalas Tomeckis ir Domilė Šemeškevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) užėmė antrą, o Nedas Jonaitis ir Kamilė Revaitė (Kauno „Kaspinas“) ketvirtą vietą.

Aukso medalius šioje grupėje laimėjo Dmitrijus Čelpanovas ir Ksenija Voronenkova iš Rusijos, o trečią vietą užėmė estai Erikas Herbertas Lohmusas ir Annika Talvet. Grupėje varžėsi 16 porų.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunimo standartinių šokių grupėje N.Jonaitis ir K.Revaitė užėmė penktą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Italijos atstovai Marco Bodini ir Kristina Charitonovaitė, antrą vietą užėmė rusai Ilja Gasanovas ir Liudmila Rajevskaja, o bronzos medalius laimėjo Ilja Rotaras ir Silvia Susanne Barjabin iš Estijos. Grupėje varžėsi 23 poros.

Dar vienos WDSF reitingo varžybos savaitgalį vyko Baltarusijos mieste Vitebske. Lietuvos šokėjai čia taip pat tapo prizininkais ir finalininkais.

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Edgaras Baltaragis ir Indrė Kučinskaitė (Kauno „Rolo“ – „Sūkurys“) laimėjo sidabro medalius, o Dominykas Granskas ir Ilona Haidukevič (Vilniaus „Dileksa“) užėmė ketvirtą vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grupės nugalėtojais tapo Aleksandras Samosiukas ir Jana Tudvaseva iš Baltarusijos, o trečią vietą užėmė rusai Mstislavas Kazakovas ir Alena Kazakova. Varžybose dalyvavo 20 porų.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje E.Baltaragis ir I.Kučinskaitė užėmė ketvirtą vietą.

Aukso medalius laimėjo M.Kazakovas ir A.Kazakova, antra vieta atiteko Filipinų atstovams Cristianui Vanni ir Camillai Molai, o trečią vietą užėmė Vitalis Nestsiarovičius ir Jekaterina Tolmačeva iš Baltarusijos. Grupėje varžėsi 41 pora.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Laurynas Makarovas ir Emilija Čepauskaitė (Vilniaus „Juventos“) finale užėmė šeštą vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų