REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Premier“ lyga: „Arsenal“ ir „Chelsea“ pergalės

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos trejos rungtynės. Londono „Chelsea“ 2:0 nugalėjo „Hull City“. Pirmojo kėlinio pabaigoje Diego Costa išvedė šeimininkus į priekį. 

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo jubiliejinės, šimtosios brazilo rungtynės „Chelsea“ klube. 81-ąją minutę pergalę įtvirtino Gary Cahillo įvartis. 55 taškus turintis Londono klubas yra užtikrintas čempionato lyderis ir sustiprino savo galimybes tapti čempionu. Antroje vietoje žengiantį „Arsenal“ lyderiai lenkia 8 taškais. „Hull City“ su 16 taškų užima devynioliktą vietą.

REKLAMA

Londone „Arsenal“ 2:1 palaužė „Burnley“ ekipą. 59-ąją minutę pirmąjį rungtynių įvartį galva įmušė Shkodranas Mustafi. Tai buvo pirmasis futbolininko įvartis Londono klube.

65-ąją minutę „Arsenal“ liko dešimtiese, kai iš aikštės buvo pašalintas Granitas Xhaka. Tai buvo jau antra futbolininko raudona kortelė šiame sezone.

Jau per pridėtą rungtynių laiką Francis Coquelinas neleistinai stabdė varžovą ir treneris paskyrė 11 metrų baudinį į „Arsenal“ vartus. Jį realizavo Andre Gray.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau teisėjas buvo pridėjęs net septynias minutes ir paskutinę akimirką šeimininkai išsigelbėjo. Teisėjas paskyrė dar vieną baudinį ir jį realizavo Alexis Sanchezas. Londono klubas su 47 taškais pakilo į antrąją čempionato vietą.

„Burnley“ ekipa su 23 taškais rikiuojasi dvylikta. Praėjusio sezono čempionas „Leicester City“ klubas 0:3 nusileido „Southampton“ ekipai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų