REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pirmą dienos pusę stenkitės atsipalaiduoti, pailsėti. Gerai apsilankyti pas savo gydytoją. Itin palankios vandens procedūros. Vakarop atgausite jėgas ir iniciatyva pereis į jūsų rankas. Jei labai energingai sieksite tikslo, pakovosite, tikrai pasiseks.

Tauras

Būsite darbingi, daug spėsite nuveikti. Antrą dienos pusę gali pavykti rasti neblogų galimybių užsidirbti. Tikėtina ir nelaukta dovana.

Dvyniai

Šios dienos pastangos nebus tuščios – galimi geri pokyčiai jūsų santykiuose su pačiu savimi bei pasauliu. Geras laikas įteikti dovaną žmogui, kurį mylite. Vakare galima intriguojama pažintis.

Vėžys

Sėkmingas laikas iki pietų, tad tvarkykite skubius, neatidėliotinus reikalus. Vakare seksis ramiai aptarti santykius su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Iki pietų gana pasyvūs laikas, jums nereikėtų skubėti ar kitų skubinti. Vėliau nustebsite išvydę, kaip lengvai ir paprastai išsisprendžia tai, kas anksčiau dar buvo problema. Jūsų nuotaika, savijauta ims gerėti, o reikalai pajudės reikiama kryptimi. Vakaras palankus meilės pasimatymams.

REKLAMA

Mergelė

Diena gera kūrybinei veiklai, palankus metas vizitams pas įtakingus asmenis, susitikimams su bičiuliais. Būkite atidūs savo vaikų kalboms. Gerai ką nors kartu nuveikti, sukurti.

Svarstyklės

Iki pietų tinka imtis susikaupusių reikalų, taip pat pasitikrinti sveikatą. Verta užsiimti ir esminiu tvarkymusi (remontais) savo darbo vietoje ir namie. Vakarą skirkite savo porai: puikus laikas romantiškam pasimatymui.

Skorpionas

Iki pietų gera proga taikytis, tinkamas laikas deryboms. Tik atsargiau komentuokite bendrų pažįstamų poelgius, atsakingiau žadėkite, labiau vertinkite savo žodžius, juos aplinkiniai gali klaidingai suprasti. Daugiau dėmesio skirkite sąjungai su savo pora tvirtinti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Iki pietų gana įtemptas laikas: pasistenkite nešvaistyti jėgų ginčams, konfliktams. Vakarop palankus metas susitikimams, susitarimams. Tai bus puiki proga su sutuoktiniu išsiaiškinti nesutarimus, rasite kompromisą.

Ožiaragis

Nors puikiai žinote, ko jums reikia, vieni mažai ką galėsite pakeisti – daug ką lems partneriai, geri draugai. Spręskite su jais iškilusias problemas, jei reikia, ieškokite naujų bendraminčių. Nebloga diena kelionėms, susitikimams su užsieniečiais.

Vandenis

Galite sulaukti netikėtos pagalbos, paramos, kai kas net gali sutvarkyti svarbų jūsų reikalą. Vakare pasikvieskite pas save senų draugų, bus gera proga ir nuoširdžiai pasikalbėti su bičiuliu dėl susikaupusių problemų.

Žuvys

Neblogas metas iki pietų: aplinkiniai bus draugiški, jus įvertins, jums pritars. Šios dienos naujienos, susitikimai perspektyvūs. Tiesa, rizikuoti plečiant veiklos galimybes neverta. Vakarą palanku praleisti su tais, kuriuos mylite.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų