REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Vidas Blekaitis (nuotr. Eimanto Genio)

Galiūnas Vidas Blekaitis žengė į filmavimo aikštelę. Jam teko chuligano Boriso pakaliko vaidmuo populiariame TV3 seriale „Bruto ir Neto“.

23

Galiūnas Vidas Blekaitis žengė į filmavimo aikštelę. Jam teko chuligano Boriso pakaliko vaidmuo populiariame TV3 seriale „Bruto ir Neto“.

REKLAMA

Apie aktoriaus karjerą vyras atskleidė pamąstydavęs dar vaikystėje. Tuomet jam teko atlikti keletą epizodinių vaidmenų savo artimo giminaičio garsaus režisieriaus Broniaus Talačkos kurtose kino juostose „Raudonmedžio rojus“ ir „Devyni nuopuolio ratai“.

 

„Tąkart man kliuvo kuklaus kaimo bernioko personažai. Buvau 9-10 metų. Man visai patiko ši veikla. Tačiau dėdė niekuomet neskatino manęs ir toliau vaidinti, tad viskas ėmė ir pasimiršo. Dabar galvoju, kad gal ir būtų gavęsi kažkas. Džiaugiuosi, kad man ir vėl teko sugrįžti į vaidybinę virtuvę“, – prisipažįsta sportininkas.

Atrodytų, svorių kilnojimas ir meniška aktoriaus profesija – du sunkiai suderinami dalykai. Tik ne V. Blekaičiui: „Sporte priprantama prie monotoniškumo. Būname įsprausti į tam tikrus rėmus. Vaidyba – nauja įdomi patirtis. Kai viską sujungi, darbas vyksta dar sklandžiau“.

REKLAMA
REKLAMA

Skausminga trauma

Visgi ne viskas aktoriumi tapusiam V. Blekaičiui sekėsi lyg per sviestą. Prieš keletą mėnesių Lietuvos galiūnas buvo priverstas kiek pristabdyti savo veiklą. Londone besivaržydamas dėl stipriausio pasaulio žmogaus titulo, sportininkas patyrė rimtą traumą – nusitraukė bicepso raumenį.

REKLAMA

Po nemalonaus įvykio laukė operacija ir ilga reabilitacija. Tačiau vaidinti seriale V. Blekaitis neatsisakė. „Galbūt ekrane nesimatys, tačiau filmavausi nevaldydamas vienos rankos. Stengiuosi tai maskuoti. Visus veiksmus, kuriuos reikėtų atlikti dviem rankomis, atlikau viena. Ir vis tiek, manau, kad viskas pavyko. Jokie „brokai“ akies nerėš“, – juokiasi V. Blekaitis.

Šiandien sportininkas gerbėjus ramina – trauma jau nebesukelia didelių skausmų: „Ranką jau valdau. Aišku, ji dabar dvigubai silpnesnė nei buvo prieš tai. Geras ženklas tas, kad pagaliau galiu ją kilnoti, atlikti elementarius veiksmus. Viskas bus gerai. Atsistatys šimtu procentų“.

REKLAMA
REKLAMA

Net kalbėdamas apie sveikatos problemas, V. Blekaitis nesulaiko šypsenos. Šalies stipruolis spinduliuoja gera nuotaika ir nuoširdumu. „Aš niekada neatrodau liūdnas, net kai liūdžiu. Aš to neparodau, tokia mano natūra“, – patikina„Bruto ir Neto“ aktorius.

Aktoriaus amplua – ne vienintelė netikėta V. Blekaičio patirtis. 2009-aisiais jis dalyvavo TV3 televizijos realybės šou „Šok su manimi“, o po 5-erių metų pademonstravo savo gabumus „Šuolyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų