REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Darutės Galkauskaitės nuotr. ,Ylakiai

Žiema šią savaitę dar nepaliks Lietuvos. Bus šaltų naktų, tačiau išvengsime pūgų ir atšiaurios temperatūros.

31

Žiema šią savaitę dar nepaliks Lietuvos. Bus šaltų naktų, tačiau išvengsime pūgų ir atšiaurios temperatūros.

REKLAMA

„Šią savaitę pliusinė temperatūra vyraus gal tik prie jūros, vakariniuose rajonuose, tačiau ir kitur bus švelni žiema. Kai kuriomis naktimis temperatūra nukris iki 10 laipsnių šalčio, bet taip nebus visą savaitę, apskritai orai bus pakankamai ramūs“, – mini sinoptikas Naglis Šulija.

Trečiadienio naktį bus vėsiau, nei antradienio Trečiadienio naktis bus dar vėsesnė, nei antradienio.

Vilniuje temperatūra kris iki -10, Kaune iki -12, šiaurinėje Lietuvos dalyje bus -5 - 7 laipsniai, pajūryje apie 0 laipsnių. Šiauliuose ir Klaipėdoje šią naktį gali pasnigti. Dieną be didesnių kritulių, tik pajūryje galima šlapdriba, nes temperatūra čia pakils iki +3 laipsnių. Kitur temperatūra bus minusinė, apie 2 – 4 laipsnius šalčio.

Ketvirtadienį ir penktadienį bus šilčiau Ketvirtadienio naktis vis dar bus šalta, bet jau ne tokia, kaip prieš tai buvusios. Beveik visoje Lietuvoje trumpai pasnigs, pajūryje galima šlapdriba.

Nakties temperatūra Vilniuje kris iki -7 laipsnių kitur bus apie - 3 - 4 laipsniai, +1 laipsnis šalčio vyraus pajūryje. Dieną Vilniuje bus -2 laipsniai, Kaune apie -1 laipsnis, Šiauliuose ir Panevėžyje 0 laipsnių, Klaipėdoje +3 laipsniai, čia galimas nedidelis lietus, kituose rajonuose sulauksime sniego.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų