REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„X Faktoriaus“ superfinale kartu su repuojančių merginų grupe „Golden Age“ pasirodęs atlikėjas Donatas Montvydas tikėjo, kad duetas gali laimėti. Tik po bendros dainos kalbintas dainininkas džiaugėsi rezultatu, patikinęs, kad merginos įvykdė visus prašymus.

„X Faktoriaus“ superfinale kartu su repuojančių merginų grupe „Golden Age“ pasirodęs atlikėjas Donatas Montvydas tikėjo, kad duetas gali laimėti. Tik po bendros dainos kalbintas dainininkas džiaugėsi rezultatu, patikinęs, kad merginos įvykdė visus prašymus.

REKLAMA

„Merginos su viskuo susidorojo labai gerai. Jos intensyviai dirbo ir padarė viską, ko mums reikėjo. Buvo labai svarbu, kad jos pačios savęs „nepamestų“, - kalbėjo Donatas, pabrėžęs, kad per tokį trumpą laiką pavyko pasiekti tikrai puikų rezultatą.

„Man svarbiausia – ryšys su žiūrovu. Pasirodyme buvo daug elementų: repas, šokiai, todėl labai svarbu nepamiršti ryšio su žiūrovu. Tai buvo pagrindinis prašymas“, - atskleidžia atlikėjas.

Kai Donatas sulaukė pasiūlymo atlikti bendrą dainą su viena iš finalininkių, jis iš karto linko prie repuojančios grupės. Visgi Donatas išduoda, kad šį sezoną ne taip dažnai, kaip norėtų, turėjo galimybių pasižiūrėti patį šou.

„Esu darboholikas, todėl, nepaisant to, kad tiesioginės transliacijos vyko sekmadieniais, man tekdavo dirbti. Visgi pastarąsias kelias savaites stebėjau, todėl pasirinkau būtent jas“, - atskleidžia dainininkas, pokalbio metu tikėjęs, kad „Golden age“ tikrai gali tapti „X Faktoriaus“ nugalėtojomis.

Merginos, pasak atlikėjo, kuria puikų šou ir yra vertos atstovauti Lietuvai pasaulyje.

„Ar lietuviškame muzikos pasaulyje yra vietos repui? Na, mes visą laiką atsiliekame nuo pasaulio, todėl labai gerai, kad ateina naujoji karta. Jie stebi, domisi, kas vyksta pasaulyje. Reikia laužti ledus, provincija jau nueina. Repas pasaulyje yra labai populiarus, todėl turime išrinkti tokį atlikėją, kuris mus atstovautų visame pasaulyje. Kam rinkti dalyvį, kuris Lietuvoje, atsiprašant, pensijos sulauks. Mums reikia potencialių dalyvių ir laimėtojų, kurie garsintų Lietuvą pasaulio masteliu“,- sako Donatas.

Atlikėjas atvirauja, kad net ir jo trejų metų dukrytė Adelė jau visai kitaip vertina muziką, o aplinkui vykstantys pokyčiai keičia ir Donato kūrybą.

„Kiekviename albume muzika, mano akimis, keičiasi, bet taip nutinka visiems pasaulio atlikėjams. Mano paskutinis albumas skiriasi nuo pirmojo ir nuo to, ką klausytojai išgirs jau šią savaitę. Tu augi, domiesi, kas vyksta, todėl keičiasi skambesys, standartas, tačiau vis tiek bandai savęs nepamesti. Pagrindas esi tu pats, o stilius, žanras yra tik papildomi albumai“, - kalba Donatas.

Jis išduoda, kad naujas kūrinys klausytojus pasieks jau šį trečiadienį, o debiutas vyks net ir tarptautiniu mastu.

Pasak atlikėjo, tai – jo naujas etapas, albumo „#Blck“ pabaiga, kuri pareikalavo tikrai nemažai jėgų. Su šiuo albumu Donatas Montvydas surengė net 12 jį pristatančių koncertų.

„Metai buvo tikrai darbingi. Albumą įrašinėjome pusantrų metų, skambesys, mano akimis, vienas geriausių. Albumą įrašinėjome Švedijoje, o investicijos siekė apie 50 tūkst. eurų“, - atskleidžia Donatas.

Puikiai galima suprasti, kad atlikėjas yra labai preciziškas savo kuriamai muzikai, nors jis niekada nesiryžta komentuoti to, ką daro kiti. Vis dėlto tai daro ne todėl, kad neturėtų, ką pasakyti, tačiau atlikėjas įsitikinęs, kad geriausiai kalba darbai.

„Aš linkęs energiją tausoti sau ir savo muzikai. Žinoma, būtų galima pasakyti daug argumentuotų dalykų, tačiau reikia suprasti, kad turi išaugti kartos. Dar daug žmonių atėję iš sovietinių laikų, todėl jie muzikos negali priimti taip, kaip ją priima Anglijoje ar Švedijoje. Visgi laiką, skirtą kalbėjimui, aš skiriu darbui studijoje. Mano akimis, ten gimsta mano didžiausi pasisakymai“, - sako atlikėjas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų