REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Net jei viskas aišku, nieko svarbaus nespręskite. Galite būti perdėtai jautrūs, dėl to be reikalo susikivirčysite su vadovu, tėvais. Nežymūs nesutarimai bus sureikšminami, o jūsų reiklumas ir dirglumas bus didesni nei paprastai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Mažiau planuokite, bet ekspromto irgi venkite – vėliau pasirodys, kad paskubėjote ir dabartiniai ketinimai arba neįgyvendinami, arba nereikalingi. Vis dėlto jums pavyks rasti išeitį iš keblios padėties.

REKLAMA

Dvyniai

Viršininko derėtų vengti, jei išgirsite priekaištų, kaltinimų, nesiginčykite – patirsite nuostolių. Pasikalbėti apie karjerą laukite palankesnės progos. Būkite apdairūs su pinigais ir dokumentais.

Vėžys

Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti apskritai: per jį dar bus problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją, kitaip teks įsitikinti, kad viltis tikrai ribotų personų motina. Svarbų reikalą, lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti rytdienai. Pasisaugokite vagių ir pataikūnų.

Mergelė

Pasistenkite mažiau kalbėti, atsargiau žadėti ir nesiginčyti. Nesileiskite provokuojami. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, vairuodami. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, nepykite dėl kritikos ant artimųjų.

Svarstyklės

Pasisaugokite, kad niekas nepasinaudotų jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į finansinę ar emocinę priklausomybę. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Ieškokite reikalingų žmonių, venkite atsitiktinių ar mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į flirtą ir nebūkite lengvabūdiški prie vairo. Didelė tikimybė būti apvogtiems viešajame transporte ar prekyvietėje.

Šaulys

Geriau rytdienai atidėti svarbių ir skubių reikalų tvarkymą. Nors šiandien ir taip ne ką spėsite: daug kas strigs, trūks jėgų ir sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais.

Ožiaragis

Siekite kompromisų, ieškokite sąjungininkų. Netinka priimti svarbaus finansinio sprendimo, net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai. Būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris neapgautų tvarkant piniginius, turto reikalus.

REKLAMA

Vandenis

Daug nesitikėkite: galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus lengva: geriau jau reikalą atidėti. Netinkamas metas biurokratiniams reikalams tvarkyti. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykius.

Žuvys

Remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone ir mažiau sukite galvą, ką kiti pasakys. Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namui, butui statyti ar įrengti, – galite būti apgauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų