REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pakaks erdvės ir laiko reikalingam manevrui, tik nieko nesupaprastinkite. Jūsų elgesys turi būti ne tik lankstus, bet ir nesuvokiamas, ypač jūsų konkurentams, priešams. Tinkamas laikas partneriškiems susitikimams, susitarimams. Vertėtų priimti šios dienos pasiūlymus bendradarbiauti.

Tauras

Neišsigąskite, jei kas prikiš senus, neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks dalykus, kurie slėpėsi jūsų veikloje. Palanku tvarkyti konfidencialius finansinius reikalus, spręsti skolų, mokesčių problemas. Gerai draustis. Kad ir kas nutiktų, kvieskite į pagalbą draugus.

Dvyniai

Daug kuo palankus metas, geras ilgalaikiams susitarimams, ypač su užsieniečiais. Tinkamas laikas kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Gera proga aiškintis jums svarbias paslaptis ir tvarkyti darbo reikalus. Tinka priimti su veikla, karjera susijusius sprendimus. Tiesa, nevertėtų imtis jokių ryžtingų ar pavojingų veiksmų.

REKLAMA

Liūtas

Jei jūsų intuicija puiki, imkitės tvarkyti svarbių reikalų, spręskite skolų, mokesčių problemas. Reikalai pajudės sparčiau, bet rutuliosis kiek kitaip, nei planavote. Vis dėlto pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas.

Mergelė

Likite kuklūs ir nesistenkite tiesiogiai kištis į įvykių eigą. Tiks tvarkyti svarbius konfidencialius reikalus. Palanku kreiptis į draugus pagalbos. Būkite atidesni sveikatai ir maisto kokybei.

Svarstyklės

Mokėkite nusileisti, susitarti: agresyvumas šiandien jums tikrai nepadės. Aplinkybės vis dar taip klostosi, kad jūsų priešai (partneriai irgi) už jus stipresni. Palanku su savo partneriais aptarti ilgalaikius planus.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Sėkmės, pripažinimo metas. Būsite ganėtinai energingi, sumanūs, todėl jums pavyks išspręsti painius reikalus.

Šaulys

Imkitės jums kraunamų darbų: negeras laikas atsisakyti. Jūsų atsidavimas arba net sąžiningumas gali būti tikrinami. Likite nuoširdūs artimiesiems, ypač šį vakarą.

Ožiaragis

Kiek sunkokas laikas, mat ne viskas bus taip, kaip norėtųsi. Tik nereikėtų nusiminti ir rankų nuleisti: per kelias dienas viskas išsispręs. Tad tiesiog atidėkite reikalus, kurių nepavyksta sutvarkyti, atsisakykite aiškintis santykius ir dėl ko nors nervintis.

Vandenis

Geras laikas keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai. Svarbius reikalus tvarkykite per draugus, tarpininkus. Šiandien užsimezgęs romantiškas ryšys bus ilgalaikis. Geras laikas šeimos šventei.

Žuvys

Verta išsiaiškinti savo veiklos trūkumus, jei norite suvokti, kur artimiausiu metu reikėtų tikėtis sėkmės: gilinkitės į naują informaciją, savo nuojautas. Palanku pasirašinėti ilgalaikes darbo sutartis. Tinkamas laikas medicininei apžiūrai, svarbioms gydymo procedūroms.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų