REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Neišsigąskite kliūčių – jos neišvengiamos. Verta atsisakyti rizikingų kelionių, nereikalingo bendravimo, naujų pažinčių. Mažiau apie save kitiems pasakokite: kils nereikalingas sąmyšis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nepraraskite optimizmo, nors šiuo metu sunkumų pakanka. Gera proga ieškoti dingusių daiktų. Svarbų susitikimą, pokalbį atidėkite kitoms dienoms.

REKLAMA

Dvyniai

Šypsokitės, net jei to visai nesinorės – kol kas tai sąlygiškai palankus metas. Galima priimti sprendimus, jei pritars šeima. Nerizikuokite dideliais pinigais, atsargiau elkitės su degiomis, sprogiomis medžiagomis, nerizikuokite kelyje.

Vėžys

Nors būsite darbingi, tačiau nepersistenkite: taupykite jėgas ir venkite nereikalingo bendravimo, tai praris nemažai jėgų. Būkite atidesni sveikatai.

Liūtas

Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną: tai laikas, kai galite įgyti ne tik sąjungininkų, bet ir priešų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai. Tinka atsiriboti bei visiškai nutraukti santykius su jums nemaloniais asmenimis.

Svarstyklės

Likite išmintingi, siekite atsikratyti nuodingų minčių ir žmonių. Venkite mokyti (kritikuoti) tuos, kurie jums pavaldūs, – įsižiebs smarki nesantaika. Venkite rizikingų kelionių.

Skorpionas

Nebūkite kategoriški. Niekuo rimtu neužsiimkite.

Šaulys

Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotus jūsų asmenybės ir jus supančių žmonių rezervus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Atsisakykite atvirų, ryžtingų veiksmų: nepalankus laikas garsiai sakyti, ką galvojate, ko norite ir siekiate. Jus gali ne taip suprasti ir pavogti iš jūsų idėją ar dėl piktų kėslų pasinaudoti jūsų atvirumu.

Vandenis

Nepraraskite įžvalgumo, atsargumo: per didelis atvirumas nereikalingas. Venkite atskleisti savo tikrąją nuomonę ir viršesnius kritikuoti. O pagalbininkų, ko gero, neprireiks: kol kas esate pakankamai stiprūs, kad įveiktumėte sunkumus.

Žuvys

Daug nenorėkite: verčiau galvokite, ko reikėtų atsisakyti, nuo ko atsiriboti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų