REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Betvarkė po vakarėlio

Turbūt dauguma jūsų prisimenate merginą iš „Youtube“, kuri sakė „aš nuoriu šventę švęsti“. Per Naujuosius metus taip pat dažnas, pasitelkiant alkoholį, pasiekia panašią fazę – o tada jau prasideda kuriozai. Kokių kvailysčių prikrečia besilinksminantys žmonės per Naujųjų metų sutiktuves, klausiame kaimo turizmo sodybų savininkų.

5

Turbūt dauguma jūsų prisimenate merginą iš „Youtube“, kuri sakė „aš nuoriu šventę švęsti“. Per Naujuosius metus taip pat dažnas, pasitelkiant alkoholį, pasiekia panašią fazę – o tada jau prasideda kuriozai. Kokių kvailysčių prikrečia besilinksminantys žmonės per Naujųjų metų sutiktuves, klausiame kaimo turizmo sodybų savininkų.

REKLAMA

Vaidino kaubojus ant šviestuvų

Kaimo turizmo „Paupis“ savininkas Gintas Galkauskas tv3.lt nurodė, kad kuriozinių situacijų per Naujuosius metus pasitaiko neretai.

„Būna sulaužytų suolų, buvo ir pora šviestuvų nurauta – jie ten kaubojus vaidino Laukinių vakarų tema. Žinot, kaip būna filmuose, kad pasikabina ant šviestuvų – tai bandė pasikabinti ir neatlaikė. Buvo stiklas išdaužytas, taurės, stikliukai. Kartą buvo Naujųjų metų vakarėlis tarybinio kolūkio tema – tai radom Lukašenkos portretą ant stalo paliktą“, – pasakojo vyras.

Vos neprigėrė kubile

Nuomojamos Rastinėnų sodybos atstovas Gintaras tv3.lt nurodė, kad švenčiant naujus metus, nuo alkoholio apsvaigęs jaunimas dažnai išdaužo langus, stiklus ir patys susimuša, neretai iš sodybos dingsta įrankiai.

REKLAMA
REKLAMA

„Po Naujųjų dažnai būna sujaukta, privemta. Kubile vienas baisus netgi nutikimas buvo – vienas vyras vos ne priburbuliavo. Išgėręs vyras susilažino su draugais, kad gali išbūti 5 minutes po vandeniu. Jis panėrė, draugai toliau sėdėjo, paskui tik pastebėjo, kad jis to vandenio jau įtraukęs. Tai ištraukė jį vos vos ir išgelbėjo. Tai va – nieko gražaus jums negaliu papasakoti“, – kalbėjo Gintaras.

REKLAMA

„Čėrka“ televizoriuje

Liepkalnio gatvėje sodybą nuomojantis Vladimiras sako, kad jaunimui patalpų nenuomoja, nes su jais būna daugiausiai problemų, tačiau ir su vyresniaisiais nemalonių staigmenų neišvengta:

„Būdavo visko: ir sudaužytas televizorius, o televizoriuje – „čėrka“. Čia turbūt įspūdingiausia, ką mačiau. Kad pridaužytų butelių būna, tai čia ne naujiena. Tiesa, dar kartą radau du išpurkštus gesintuvus – matyt, gesino užsidegusį televizorių. Nors vienas Dievas težino, ką jie ten darė. O nuo jaunimo, sakau, jau atsižegnojau, nes su buteliais eina į pirtį – na visi žinom, kas ten vyksta“, – kalbėjo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Narkotikai ir teismai

„Sodybos nuoma jūsų šventėms“ atstovė Rima nurodė, kad anskčiau, kai į sodybą priimdavo ir jaunimą, būdavo ir teismų:

„Buvo prikrėtę mums šunybių, kai nežinojome, kam nuomotis – čia buvo ir teismai, o dabar pasiimėme tik vestuves, jubiliejus ir krikštynas, o dabar būna labai gražu, dabar viskas gerai. Anksčiau buvo visko – prisigeria, narkotikų privartoja, išdaužo viską. Teismai ir buvo dėl tų daužymų. Jaunimo dar protelis neveikia – smegenėlės minkštos. Dabar mes jau atsirenkame žmonės, jie mus išbučiuoja, būna labai patenkinti ir paskui siunčia klientus“, – sakė moteris.

Girti laksto su automobiliais

Kaimo turizmo sodybos „Ievalaukis“ Ignalinos rajone savininkas Adomas Kačinskas nurodė, kad, nors klientus jie ir atsifiltruoja, tačiau ir didesnių pajamų žmones prikrečia šunybių:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pirmiausia, ne visi supranta, kaip naudotis fejerverkais: pastato nesaugiai, perka pigias pirotechnikas, kurios likus keliems šūviams nuvirsta į šonus ir šaudo į žmones ir bet kur – tikrai ne kartą tą mačiau. Dėl to mūsų sodyboje patiems negalima paleisti fejerverkų, kol mūsų Administracija jų neinkaruoja.

Būna, kad randi ir pavėsinėje miegantį ant suolo žmogų – kažkas prisnaudė, o draugai paliko. Yra buvę, kad vienas girtas penktą ryto, visiems nuėjus miegoti, užsivedė automobilį ir pradėjo lakstyti dideliu greičiu palei namus – tai čia sekundė iki nelaimės. Būna, kad žmonės sugalvoja pasivažinėti į miškus, užklimpsta kur nors – ir kuo geresnis džipas užklimpsta, tuo toliau traktoriaus reikia eiti ieškoti. Tokios tos istorijos“, – kalbėjo kaimo turizmo sodybos savininkas.

Štai tokių „linksmybių“ po Naujųjų metų nakties pamato sodybų šeimininkai. Dalis iš jų klausia: kada žmonės pagaliau supras, kad nebūtina prisigerti, kad būtų šventė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų