REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
„Magnit“ (nuotr. Organizatorių)

Kristina Ivanona apie skaudžią meilę: svarbu laiku padėti tašką

„Magnit“ pristatė naują dainą!

Per šventes visi žmonės prisimena kaip myli savo artimuosius ir draugus. Meilę galima parodyti dėmesiu, šiltu apkabinimu arba jaukiu skambučiu.

42

Per šventes visi žmonės prisimena kaip myli savo artimuosius ir draugus. Meilę galima parodyti dėmesiu, šiltu apkabinimu arba jaukiu skambučiu.

REKLAMA

Merginų grupė „Magnit“ pristato naują dainą „Ši akimirka“ ir linki surasti savo tikrąją meilę. Klausydami dainą galite atrasti savo istorijos dalį, kartais labai skaudžią, o kartais sukeliančia pačias geriausias emocijas, pirmą kartą mes visos atradome savąją.

„Ši daina apie kovą tarp širdies ir proto. Kai protas suvokia, kad meilės istorijoje turi padėti tašką, bet jausmai diktuoja ką kitą. Kai nei kūnas, nei širdis nenori paleisti žmogaus. Kai painiojama meilė ir prisirišimas. Kai meilę bandome atstoti materialiais dalykais, nors širdis trokšta tikrumo”,– teigia L. Navikaitė.

„Sudėtingų sprendimų meilės kelyje teko priimti ir man, tačiau gyvenimas susidėlioja taip, kaip yra lemta, aš tikiu, kad nieko gyvenime nebūna atsitiktinio. Kartais užtenka vienos akimirkos, kad galėtumei pajausti ar elgiesi tinkamai, todėl labai svarbu sugebėti laiku padėti tašką ir neprarasti savęs“, – kalbėjo Kristina.

REKLAMA
REKLAMA

„Dainą „Ši akimirka“ kūrė dainininkas Edgaras Lubys bei Andrius Borisevičius, man buvo labai gera prisidėti prie teksto korekcijų ir dainą apipinti mūsų moteriškais išgyvenimais. Santykius kiekvienas matome skirtingai, bet visi nori vieno – mylėti ir būti mylimi“, – kalbėjo J. Jegorova.

REKLAMA

„Ši daina man – likimo siųsta, kaip įspėjimas, apie tai, kas vyksta ir kas nutiks. Dainos eilutės, kurias dainavau, atspindėjo mano asmeninio gyvenimo momentą, – „tai tik butaforija, ta mudviejų istorija“. Ši eilutė visada man reikš daug daugiau nei tiesiog dainos žodžiai“, – kalbėjo I. Kazlauskaitė.

„Mes kupinos meilės muzikai, gyvenimui, žmonėms. Kūrybinis darbas ir muzika tai geriausias raktas į laimę ir meilę“,– kalbėjo Donata.

Merginos džiaugiasi pagaliau radusios laiko sugrįžti į įrašų studiją ir padovanoti gerbėjams naują dainą. „Su šia grupės sudėtimi įrašinėjome pirmą kartą, iki tol mus galima buvo išgirsti tik mūsų koncertuose. Kūrybinis procesas studijoje leidžia visiškai kitaip išgyventi savo muziką ir atrasti kitą savo pusę“, – atskleidė merginos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų