REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Vaidotas Martinaitis  (nuotr. asm. albumo)

Žinomas Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorius Vaidotas Martinaitis per savo ilgametę vaidybos karjerą yra atlikęs daugybę ryškių vaidmenų.

4

Žinomas Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorius Vaidotas Martinaitis per savo ilgametę vaidybos karjerą yra atlikęs daugybę ryškių vaidmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau nuo sausio 9 dienos į televizijos ekranus grįžtančiame komiško serialo „Bruto ir Neto“ tęsinyje aktoriaus sukurtą vaidmenį žiūrovai įsimins ilgam – prabudus jausmams, jo herojus Pranelis dėl meilės ims daryti pačius netikėčiausius dalykus. „Nėra nieko stipriau nei įsimylėjęs žmogus, nes ištikus meilei jis nebeprotauja“, – filosofiškai sako V. Martinaitis, šiuo metu išgyvenantis ne patį maloniausią – skyrybų su žmona – etapą.

REKLAMA

Antrame komiško serialo sezone žinomas aktorius ir toliau įkūnija Astos Baukutės kuriamo personažo – Janės – vyrą. Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kuomet garsūs aktoriai vaidiną sutuoktinių porą. Todėl nenuostabu, kad Vaidoto ir Astos kuriami herojai yra panašūs į realią šeimą.

Savo kuriamą komišką personažą aktorius teigė atpažįstantis ir realybėje: „Tokių žmonių kaip mano personažas yra pilna. Aštrių, kategoriškų, veiklių, klystančių ir vėl veikiančių – aš pažįstu labai daug. Nieko nerealaus ar antgamtiško nekūriau – viskas iš gamtos. Beveik visus Pranelio būdo bruožus galėčiau priskirti ir sau – aš toks esu, tik gal aštriai jų neišreiškiu. Vaidindamas nedariau nieko, kas būtų su manimi nesusiję“.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas vyras juokiasi, kad įsimylėję žmonės priima pačius kvailiausius sprendimus. „Meilė yra nepavaldi protui. Visi, kurie įsimyli, tampa kvailiais, nes tuo metu neprotauja. Jie išgyvena emocinę euforiją, visi pasineria į jausmus. Nėra nieko stipriau, nei įsimylėjęs žmogus, nes jį ištikus meilei jis nebeprotauja, tik išgyvena. Kai tas jausmas praeina, žmogus pradeda analizuoti, svarstyti“, – samprotavo garsus aktorius V. Martinaitis.

Paklaustas, ar sutinka su stereotipais, jog vyrai iš meilės dažnai atsiduria po moters padu, aktorius tikino, jog kartais vyrams tai išeina į naudą. „Yra ir tokių stereotipų, kad viską visuomet valdo ir viskam vadovauja vyras, verčia visus paklusti jėgai. Mūsų seriale yra taip, kad vyras yra priklausomas nuo alkoholio, todėl jį žymiai paprasčiau ir lengviau valdyti. Juk jam net būtina, kad kažkas jį valdytų ir pasirūpintų. Alkoholiko valdymas ir tam tikra rūpesčio juo išraiška“, – su šypsena sakė aktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie darbą serialo „Bruto ir Neto“ filmavimo aikštelėje, aktorius tikino, jog kuriozinių situacijų kuriant vaidmenį komiškame seriale išvengti yra neįmanoma, o savo darbu, ypač kūrybine komanda, yra itin patenkintas.

„Atvirai pasakius, didesnių kuriozų negu pats filmavimasis būti nebegali! O šiaip dirbti man buvo labai smagu, ypač su Asta Baukute. Mūsų su Asta duetas smagus tuo, kad yra labai kūrybingas, džiugina tiek mane, tiek režisierių. Tai, ko gero, smagiausia šios patirties dalis. Taip pat labai smagu buvo dirbti su režisieriumi Ričardu Vitkaičiu“, – šypsodamasis kalbėjo V. Martinaitis.

REKLAMA

Serialo tęsinyje ir toliau pagrindinius personažus įkūnijantys Jonas Gricius ir Šarūnas Banevičius kartu su aktoriaus Vaidoto Martinaičio kuriamu Praneliu iš didelio noro praturtėti užsiims nelegalia veikla bei staiga taps įtakingiausio mafijozo ir miestelio įgaliotinio medžiojamais žmonėmis. Du draugai – Bruto ir Neto – gyvas pavyzdys, kaip galima nuolatos atsidurti netinkamoje vietoje ir netinkamu laiku. Antrajame kriminalinės komedijos sezone Bruto, Neto ir kitų įsimintinų̨ personažų laukia dar daugiau nenuspėjamų̨ nuotykių, iki ašarų̨ juokingų situacijų̨ ir, žinoma, meilės peripetijų̨...

Komiškas kriminalinis serialas „Bruto ir Neto“ – jau sausio 9 d. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų