REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Diena nepalanki veiklai, bet gera romantiškam poilsiui mylimo asmens draugijoje. Nepraleiskite pro ausis rytą gauto svarbaus įspėjimo, patarimo.

Tauras

Sėkminga diena: gaunate viską, ko tik širdis trokšta! Būkite drąsūs, jums viskas pavyks! Tai gera proga pakovoti už mylimo žmogaus dėmesį.

Dvyniai

Palankus metas svarbiems finansiniams reikalams tvarkyti, vertingam daiktui įsigyti. Tik labiau save kontroliuokite bendraudami su sutuoktiniu: galite vakare išsilieti dėl susikaupusių nuoskaudų.

Vėžys

Seksis tvarkyti skubius reikalus, tiesa, jei neskubėsite. Šiuo metu stigs atidos, tad galite ir apsirikti. Lengvai užmegsite pažintis, romantiškas irgi!

Liūtas

Saugiausiai, geriausiai jausitės savo namuose, gal galite sau leisti vieną dieną niekur iš jų neišeiti? Veiklai visiškai netinkamas metas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Galite susigundyti avantiūra ir ji, atrodo, bus sėkminga. Beje, šiuo metu esate amūro taikiklyje, tai jausite visur, net darbe.

Svarstyklės

Viskas bus gerai, jei ne netikusi smulkmena: ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis, ir nuotaika jums suges. Saugokite ramybę, sutelkite visas jėgas, kad nesuklystumėte dirbdami, vairuodami automobilį.

REKLAMA

Skorpionas

Stenkitės nieko nekritikuoti, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti: šiuo metu sunkiai suvoksite, kas gerai, o kas blogai. Kita vertus, aplinkinius dažniausiai matysite kaip savo atspindį.

Šaulys

Diena įtempta, tad geriau niekuo svarbiu neužsiimti. Atsakingus reikalus tvarkykite, kol bus gera nuotaika. Stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, nesuprasti. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Ožiaragis

Smagi diena, kai palengva viskas susiklosto taip, kaip jums reikia. Tiesa, iniciatyvos nerodykite niekur, nes galite nukentėti. Palankios kelionės, viešnagės. Galite sulaukti išskirtinio priešingos lyties atstovų dėmesio bei intriguojamų pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Kas per daug, tas nesveika, tad nepersistenkite siekdami tobulumo (tiek veiklos, tiek meilė baruose). Beje, jei dirbate, o ne atostogaujate, būkite atidūs: šios dienos klaidos pakenks jūsų karjerai.

Žuvys

Atsipalaiduokite, šiandien nederėtų gyventi pagal grafiką. Daugiau bendraukite, galimos puikios pažintys (romantiškos irgi). Jei reikia draugiškos pagalbos, kreipkitės į bičiulį šiandien, neatidėdami rytdienai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų