REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl pirmadienio vakarą įvykusios tragedijos Berlyne „Teo“ ir „Omnitel“ skelbia svarbias naujienas.

Dėl pirmadienio vakarą įvykusios tragedijos Berlyne „Teo“ ir „Omnitel“ skelbia svarbias naujienas.

REKLAMA

„Norime informuoti, jog reaguodamos į Berlyne įvykusią nelaimę, telekomunikacijų bendrovės „Teo“ ir „Omnitel“ skelbia, jog mobiliojo ir fiksuotojo ryšio skambučiai bei SMS iš „Omnitel“ ir „Teo“ tinklų į Vokietiją ir „Omnitel“ tinklo mobiliojo ryšio skambučiai ir SMS iš Vokietijos į Lietuvą nuo gruodžio 19 d. 22 val. iki gruodžio 21 d. 22 val. yra neapmokestinami“, - rašoma išplatintame pranešime.

Tokiu pačiu keliu žengia ir „Bitė“, „Tele2“.

„Užjaučiame dėl patirtos tragedijos Berlyne ir suprantame norą susisiekti su artimaisiais. „Bitės“ ir „Labas“ klientams skambučiai ir SMS tarp Lietuvos ir Vokietijos gruodžio 19-22 dienomis bus kompensuoti.“

„Dėl tragedijos Vokietijoje, kur yra daug lietuvių, telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ vakar paskelbė, kad kompensuos skambučius ir SMS visiems, kas iš Vokietijoje esančių lietuviškų „Tele2“ numerių skambina į Lietuvą ar priima skambutį iš Lietuvos“, - rašoma išplatintame pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Kompensacijos galioja visiems klientams, įskaitant ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojus.

„Kompensacijos bus taikomos už skambučius ir žinutes nuo gruodžio 19 d. 22 val. iki trečiadienio, gruodžio 21 d., 22 val. Šių paslaugų kaina bus išskaičiuota iš artimiausios sąskaitos. Nuoširdžiai užjaučiame nukentėjusiuosius ir jų artimuosius“, - rašoma išplatintame pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų