REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Randate reikalingą kompromisą ir patikimą sąjungininką. Palanku spręsti juridines problemas. Būkite atidesni sutuoktinio sveikatai, nuoširdžiau reaguokite į partnerio skundus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pasistenkite nesinervinti. Tai geras laikas, ir pagrindinė problema bus tik jūsų įtampa. Venkite nereikalingos rizikos, nepriimkite sprendimų susinervinę. Palanki diena tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų reikalus.

REKLAMA

Dvyniai

Puikus metas! Tai, ką šiandien padarysite, bus puikiai įvertinta aplinkinių, padarys jus populiarius, bus pagrindas plėtrai. Gera diena vykti į keliones, užmegzti naujas pažintis.

Vėžys

Daugybė dalykų atsibodo – viskas kliūva, stringa, o taip norisi visko greit ir gerai. Ką gi, šiandien puiki proga tvarkyti atsakingus reikalus, spręsti profesines problemas. Tik pirma susiraskite patikimų sąjungininkų.

Liūtas

Palankus metas: verta tvarkyti svarbius reikalus, spręsti ne tik dalykines, bet ir asmenines problemas. Tik būkite ryžtingi ir venkite standartinių sprendimų: pasistenkite į situaciją pažvelgti kitaip – tai bus efektyvu.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Jeigu vadovaujatės nuojautomis, tai gera diena rizikuoti, tačiau tiems, kurie remiasi tiktai logika, vargu ar ką nors pavyks pešti – jiems svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti.

Svarstyklės

Randate greitus ir paprastus sprendimus. Puikus laikas susitaikyti (ne tiktai su priešais, savo sąžine, bet ir mylimu žmogumi), bendradarbiavimui užmegzti.

Skorpionas

Savo tikslą pasieksite – tai pelno, netikėtos sėkmės ir džiugių susitikimų metas. Tiktai šiandien reikėtų vengti priekaištų antrajai pusei.

Šaulys

Gerų naujienų diena – nepraleiskite geros progos svarbiam pokalbiui, susitarimui, kelionei. Drąsiai imkitės iniciatyvos: jūsų laukia puikios permainos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Įkvėpti jus bus lengva ir jums seksis (jei palaikys artimieji). Tačiau nesiimkite didelių ir sunkių darbų. Verta esminį dėmesį skirti jausmams bei mylimam asmeniui, šeimai, namams.

Vandenis

Geras metas: pavyks pakeisti svarbius dalykus savo naudai. Tai puikus laikas kovai už savo principus ir jausmus. Palanki proga derėtis su darbdaviu dėl geresnių darbo sąlygų, didesnio atlyginimo.

Žuvys

Kad kas nors imtų keistis jūsų naudai, ar ne laikas atsikratyti susikaupusio balasto? Geras laikas ką nors gero nuveikti namuose, labiau pasirūpinti tėvais, seneliais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų