REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Dirbkite negailėdami jėgų – tai lems geras permainas.

Tauras

Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį: tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai

Tinka spręsti finansines problemas – palanku skolintis ar imti kreditą. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina.

REKLAMA

Vėžys

Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais. Ypač vakaras puikus, romantiškas: praleiskite jį su tais, kuriuos mylite.

Liūtas

Svarbus metas: pasijusite aukštai vertinami, gerbiami ir mylimi. Antra dienos pusė naudinga pasišnekėti su vadovu apie jūsų karjeros perspektyvas, tinka pasiūlyti ką nors nauja.

Mergelė

Sėkminga diena: ateina gerasis persilaužimas.

Svarstyklės

Patartina daryti tik tai, kas malonu, patinka. Kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai, aplinkiniai, jūsų partneriai ims ir padarys tai, ko jums reikia.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, priverstumėte partnerius bei sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai.

Šaulys

Jėgų bei sveikatos atgavimo metas – labiau susirūpinkite savimi.

Ožiaragis

Geras laikas įvairiems susitikimams bei kelionėms: gauti pasiūlymai bus perspektyvūs. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos bei išvaizdos.

Vandenis

Geriausias metas: antra dienos pusė, kai verta tvarkyti svarbius reikalus. Vis dėlto nepersidirbkite, imkitės tik svarbiausių, būtiniausių darbų.

Žuvys

Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus ir pinigus. Verta imtis sunkiai įveikiamų ar atidėtų darbų. Antrą dienos pusę naudinga susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti susikaupusias problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų