REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Norite ar nenorite, teisę į poilsį ir gerovę teks pelnyti prakaitu, nes darbuotis turėsite iš peties. Dirbsite daugiau nei planavote. Po truputį spręsis skolų, paskolų klausimai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jums knietės priešintis, ieškoti sąjungininkų, partnerių. Galite susidurti su neteisybe, bet kažin, ar tai įrodysite kitiems. Jei tvarkote juridinius reikalus, kam nors tarpininkaujate, susidursite su kliūtimis.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien lengva išprovokuoti nesantaiką, netinkamai išleisti santaupas, arba dėl pinigų, išlaidų susipykti su artimu žmogumi. Pasistenkite, kad ši diena būtų kuo ramesnė. Apsiribokite svarbiais buities darbais, atsiskaitymais.

Vėžys

Tikėtini svarbūs susitikimai, interviu. Galbūt mėginsite pasiremti užsieniečių patirtimi, jų konkrečia pagalba. Būkite atsargūs, bendraudami su nepažįstamais veikėjais.

Liūtas

Rūpesčių ir įtampos kupina diena. Dalykiniai pokalbiai gali pakrypti kiek netikėta linkme. Panašu, jog skubėsite pulti, kad nereikėtų gintis. Bendradarbiavimo ar partnerystės ryšiai gali pasirodyti nepatikimi.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Būsite aktyvūs ir galite reikštis kolektyvinėje veikloje, kūrybiniuose projektuose. Galbūt teks intensyviai diskutuoti, kažką įrodinėti kolektyvui, visuomenei. Tikėtina nemaloni kritika.

Svarstyklės

Šiandien jums trūks proto aiškumo, racionalumo, visur būsite nesuprasti. Kad būtų mažiau įtampos, patartina užimti pasyvaus stebėtojo poziciją. Saugokitės vagių.

Skorpionas

Turėsite tiek pareigų ir darbų, kad svirs rankos. Nedžiugins buities našta namuose. Keistai gali elgtis artimas žmogus. Nežinosite, ką galvoti, slėgs įtarimai. Galbūt lankysite ar slaugysite ligonį, tvarkysite socialinio pobūdžio dokumentus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tikėtini neaiškumai finansų, verslo ar šeimos reikaluose. Galbūt iškils ginčų dėl atlyginimo dydžio, pelno, palūkanų, paramos ir dėmesio stokos. Viską įmanoma išspręsti sumaniomis derybomis, bet skubėti neverta.

Ožiaragis

Gali strigti komerciniai sumanymai, numatyti projektai ar atsiskaitymai. Įtampą kels pokalbiai su klientais ar kaimynais. Nerimausite ir dėl mylimo žmogaus reikalavimo apsispręsti kokiu nors klausimu, atverti kortas.

Vandenis

Nepasitikėsite kolegomis, įtariai žvelgsite į reformas darbe, politikoje. Apdairiai elkitės su pinigais, šeimos nuosavybe. Prieš ką nors užstatydami, skolindami, pirkdami ar parduodami, gerai pagalvokite ir paskaičiuokite.

Žuvys

Tikriausiai norėsis paišdykauti, atsipalaiduoti, patirti pramogų. Panašu, kad partneriui ar kažkam kitam tai nepatiks, tad galite tikėtis priekaištų ar net sankcijų. Gerbėjų idealizuoti nederėtų, ypač jei dar nežinote, ko galite iš jų tikėtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų