REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Ieva Mackevičienė (nuotr. fotogenijai)

Artėjančios gražiausios metų šventės – puiki proga sublizgėti. Daugelis moterų ruošiasi įmonės vakarėliui, dairosi suknelės Kalėdų vakarienei ar siautulingai Naujųjų metų šventei.

68

Artėjančios gražiausios metų šventės – puiki proga sublizgėti. Daugelis moterų ruošiasi įmonės vakarėliui, dairosi suknelės Kalėdų vakarienei ar siautulingai Naujųjų metų šventei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žvyneliai, blizgesys, nėriniai, aksomas, kailinės detalės – gairės, kuriomis šį sezoną vadovaujasi kiekviena madai neabejinga dailiosios lyties atstovė tarp jų ir Ieva Mackevičienė.

REKLAMA

Ieva tituluojama viena gražiausių Lietuvos moterų. Žvilgantys plaukai, nepriekaištinga figūra, išskirtinė šypsena žavi ne vieną. Tad nieko nuostabaus, jog po savo stogu garsius prekinius ženklus subūrusios sostinės parduotuvė šventinio laikotarpio veidu pasirinko būtent Ievą. Jauna moteris neslepia – sulaukia itin daug pasiūlymų reklamuoti vieną ar kitą prekę, tačiau pasiūlymus priima itin atsakingai. Svarbiausia jai – kokybė, mat niekada nereklamuotų gaminių, kuriais teko pačiai nusivilti.

REKLAMA
REKLAMA

Rinkdamasi šventinę aprangą Ieva atsižvelgia į vietą ir kompaniją. Jei tenka vakarieniauti su tėvais, moteris renkasi minimalistinio dizaino drabužius. Tam puikiai tinka laisvo silueto suknelė, kurių Ievos spintoje yra daugybė. Ilgą laiką pramogų pasaulyje buvusi moteris visuomet stengiasi atsižvelgti į aprangos kodą ir jo paisyti.

„Nors nemėgstu seksualių apdarų, tačiau šį kartą fotosesijoje jaučiausi puikiai. Jaunatviški, gražūs, tačiau neiššaukiantys drabužiai visada randa vietos mano spintoje“, – šypsosi I. Mackevičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventinė fotosesija vyko viename prabangiausių sostinės restoranų „Imperial“. I. Mackevičienės plaukais pasirūpino grožio salono specialistė, o makiažu - viena populiariausių šių dienų vizažisčių Milita Daikerytė.

Aprangos derinius šventinėje fotosesijoje parinko stilistė Kristina Mališauskienė. Moteris džiaugėsi, jog parduotuvėje rado nenuobodžios, ne tik vakarėliams tinkančios aprangos. Visi fotosesijai parinkti drabužiai išsiskiria subtiliu puošnumu ir šiuolaikiškumu.

„Stengiausi sumaišyti kokteilio stilių su kasdienišku. Prie žėrinčios, raudonos suknelės priderinau baikerio stiliaus švarkelį, ilgaaulius batus. Juos šiais metais privalo turėti kiekviena stilinga moteris. Nenorėjau įspūdžio, kad pažvelgus į nuotraukas atrodytų, jog moteris šešias valandas ruošėsi į vakarėlį. Viskas dvelkia laisve, modernumu ir prabanga. Net neabejoju, jog moteris, pasirinkusi vieną iš šių įvaizdžių, neabejotinai taps vakaro karaliene“, – sako žinoma stilistė.

REKLAMA

Tiek „Denim Dream“, tiek „Guess“ filososofiją šiais metais skelbia, jog drabužiai ir aksesuarai yra puiki dovana artimam žmogui. Tam pritaria ir I. Mackevičienė, kuri mielai savo šeimos moterims ar draugėms dovanoja patikusią suknelę, rankinę, ar auskarus. Svarbiausia Ievai, kad dovana būtų naudinga, o ne gulėtų giliausiame komodos stalčiuje.

„Esu iš tų žmonių, kurie viską daro paskutinę minutę. Todėl dar nespėjau pasirūpinti dovanomis. Nenoriu stumdytis prekybos centruose, todėl dovanas dažnai perku internetu. Dovanodama dovanas stengiuosi išpildyti artimųjų svajones. Atsižvelgiu, ko nori mano vyras, šeimos nariai ar sūnus“, – sako viena žaviausių Lietuvos moterų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų