REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Radvilas Bubelis, Eglija Vaitkevičė-Fergie (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

47-erių Eglija Vaitkevičė moka stebinti. Moteris gyvenime ėmėsi ne vienos veiklos, o kai kurios jų Lietuvoje sukėlė tikrą skandalą.

38

47-erių Eglija Vaitkevičė moka stebinti. Moteris gyvenime ėmėsi ne vienos veiklos, o kai kurios jų Lietuvoje sukėlė tikrą skandalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš daugiau nei dešimtmetį ji tapo tituluota Kauno ponia, vėliau dalyvavo muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes“, apsinuoginusi šoko meniškus šokius su striptizo elementais ir tapo burleskos pradininke Lietuvoje, o prieš ketverius metus išvykusi į Angliją ėmėsi grožio verslo. Netrukus Eglija taps ir viena iš dviejų lietuvių, turinčių profesionalaus parfumerio diplomą.

REKLAMA

„Kursiu kvepalus, kurių kainos prasidės nuo kelių šimtų, iki dešimties ir daugiau tūkstančių eurų“, - pasakoja Eglija.

Dešimtys buteliukų, kurių vertė tūkstančiai eurų, kolbose išdėlioti aliejai, mentelės ir Eglija Vaitkevičė, palinkusi prie stalo, atrodančio it chemijos laboratorija.

„Tai, ką matote ant šio stalo, atkeliavę iš viso pasaulio – Amerikos, Azijos, Afrikos, Olandijos, Prancūzijos ir daugelio kitų šalių“, - savo namuose Londone vardina Eglija.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruosius metus moteris mokosi parfumerijos paslapčių specialiame institute, parfumerijos pramonės miestu vadinamame Grase, Prancūzijoje.

„Jau dabar galiu atkartoti populiariausius kvapus, parduotuvėse parduodamus už ne vieną šimtą eurų“, - neslėps Eglija, tačiau čia pat pridurs, kad jai kur kas įdomiau kurti savus, originalius kvepalus, ir juos pelningai parduoti klientėms.

„Nustebtumėte išgirdę, kiek kainuoja tokie kvepalai...“, - laidoje „Nuo..Iki...“ intriguos Eglija. Moteris atvira, metus trukę jos mokslai kainavo daugiau nei 10 tūkstančių eurų.

Tam, kad galėtų juos sau leisti, teko gerokai padirbėti, ir pasispausti, mat sesijų metu ji turi keliauti, tad reikalingi pinigai kelionėms, viešbučiams, be to, tenka atsisakyti priimti klientus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų