REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Valstybės valdomų „Lietuvos geležinkelių“ antrinės saugos paslaugų įmonės „Gelsauga“ vadovas Algimantas Songaila pareiškė, kad traukiasi iš pareigų. Bendrovė pastaruoju metu gaudavo didžiausius „Lietuvos geležinkelių“ užsakymus vidaus sandorių būdu.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Patvirtiname, kad Songaila nori išeiti iš įmonės, tačiau pareiškimo jis dar nėra parašęs“, - BNS sakė „Lietuvos geležinkelių“ atstovas Domas Jurevičius. Anot jo, kol kas neaišku, kada A.Songaila ketina palikti pareigas.

REKLAMA

Pats A.Songaila BNS sakė nekomentuosiantis apsisprendimo trauktis iš „Gelsaugos“, jis taip pat jis nesakė, kada pateiks atsistatydinimo prašymą.

„Ką aš galvoju daryti toliau? Aš planuoju gyventi ir džiaugtis gyvenimu. Turiu nuo pat vaikystės neįgyvendintų planų, todėl turių ką veikti“, - kalbėjo A.Songaila.

Tai jau antrasis „Lietuvos geležinkelių“ antrinės įmonės vadovas, pastarąją savaitę pareiškęs norą trauktis. Nuo kitos savaitės iš pareigų traukiasi ir Vilniaus lokomotyvų remonto depo vadovas Valentas Stadalnykas, o praėjusį pirmadienį atsistatydino ir bendrovės generalinis direktorius Stasys Dailydka.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos geležinkeliai“ su „Gelsauga“ pernai pasirašė didžiausios vertės vidaus sandorius: 26,62 mln. eurų - dėl apsaugos paslaugų (sutartis galioja iki 2019-ųjų sausio pabaigos), 12,637 mln. eurų - dėl patalpų ir teritorijos, traukinių bei kitos bėginės technikos valymo, želdynų priežiūros (iki 2018 rugpjūčio pabaigos).

Atsargos generolas 60-ies A.Songaila yra buvęs Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato bei Valstybės sienos apsaugos tarnybos vadovas. Jis „Gelsaugai“ pradėjo vadovauti 2014 metų pabaigoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų