REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šias laikais televizorius nebėra vien prietaisas, skirtas televizijos laidų žiūrėjimui. Tai daugialypės terpės centras – tik su dideliu ekranu. Būtent dėl to šiais laikais žmonės televizorius vis dažniau įsigyja ne vien dėl vaizdo kokybės, bet dėl papildomų galimybių ir funkcijų.

Šias laikais televizorius nebėra vien prietaisas, skirtas televizijos laidų žiūrėjimui. Tai daugialypės terpės centras – tik su dideliu ekranu. Būtent dėl to šiais laikais žmonės televizorius vis dažniau įsigyja ne vien dėl vaizdo kokybės, bet dėl papildomų galimybių ir funkcijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nes televizorius yra skirtas pramogai ir bendravimui, o ne vien pasyviam žiūrėjimui.

Būtent todėl „Android“ operacinė sistema jau daugelį metų ne tik karaliauja mobiliuosiuose įrenginiuose, bet ir antrus metus iš eilės drąsiai skverbiasi į televizorių rinką. Nyderlandų elektrotechnikos gigantas „Philips“ – vienas pirmųjų pasaulyje televizorių gamintojų, pradėjęs diegti „Android“ savo gaminiuose.

REKLAMA

„Philips“ televizorius 55PUS6561 pasižymi ne vien „Android“ operacine sistema, bet ir 4K (UHD) itin aukštos raiškos ekranu bei „didelio dinaminio diapazono“ (HDR) formatu, paverčiančiu bet kokį transliuojamą signalą į HDR vaizdo kokybę – itin sodrią juodą spalvą, itin ryškius šviesius atspalvius, itin tikrovišką bendrą vaizdą.

Ir dar gausybe „talentų“, kurie būdingi tik „Philips“ televizoriams.

Be jokios abejonės, „Android“ operacinė sistema – tikra „Philips“ televizorių pažiba. Jos galimybes lengvai perpras kiekvienas „išmaniojo“ telefono savininkas. „Android“ reguliuoja visas televizoriaus funkcijas, idealiai prisitaikydama prie vartotojo poreikių. Net nepatyrusiam žmogui ja naudotis paprasta, o norintiems atrasti naujas televizoriaus galimybes „Android“ atveria ištisus horizontus. Kaip ir mobiliuosiuose įrenginiuose, taip ir šiame televizoriuje galima diegti papildomas programėles ir žaidimus, o patyrę vartotojai nesunkiai parsisiųs aplikacijų, kurių nėra oficialioje „Google Play“ parduotuvėje.

REKLAMA
REKLAMA

Visi „Philips“ televizoriai turi įmantrius valdymo pultelius. Tačiau šį televizorių taip pat galima valdyti laidinėmis ir bevielėmis klaviatūromis, „pelėmis“ ir žaidimų konsolėms skirtais pulteliais. Pastaroji galimybė labai patinka „Android“ žaidimų mėgėjams.

Televizoriui pritaikyta „Android“ versija taip pat turi „Google Cast“ funkciją, kuri leidžia į didelį ekraną perduoti programėlių, naršyklės kortelės ir netgi viso darbalaukio vaizdą.

Galime būti ramūs, kad toks televizorius ilgai nepasens. „Android“ operacinė sistema yra nuolat atnaujinama. „Philips“ savo televizoriams nepašykštėjo galingų keturių branduolių procesorių. Jie puikiai susidoroja su operacinės sistemos, programėlių ir žaidimų užduotimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis „Philips“ televizorius rodo kokybišką 4K raiškos vaizdą, už kurio kokybę atsako „Pixel Plus Ultra HD“ modulis, reguliuojantis vaizdo kokybę, perteikiančią tolygų, sklandų vaizdą, pasižymintį detalėmis ir gyliu.

„Micro Dimming Pro“ funkcija užtikrina neįtikėtiną kontrastą. Ji priderina ekrano šviesumą prie kambario apšvietimo sąlygų. Programinė įranga padalija vaizdą į 6400 zonų, kurių kiekvienos šviesumas yra reguliuojamas atskirai, išskiriant itin tikroviškus juodos ir baltos spalvų atspalvius.

REKLAMA

Šis televizorius palaiko naująjį „HDR Plus“ vaizdo standartą, leidžiantį atkurti natūralius vaizdo atspalvius, išryškinantį prieblandoje ir šviesiose kadro vietose pranykstančias detales.

Ir, žinoma, kuo jau nuo seno garsėja „Philips“ televizoriai – unikaliaja tripuse „Ambilight“ foninio apšvietimo sistema, kuri apšviečia už televizoriaus esančią erdvę tuo metu ekrane dominuojančia spalvų gama – taip vizualiai išplečiamas vaizdo plotas. Foninis televizoriaus apšvietimas gali dirbti drauge su įvairiomis spalvomis šviečiančiomis „Philips Hue“ LED lemputėmis. Tokį galingą įspūdį, kurį sukelia šis nepakartojamas spalvų koncertas, įmanoma patirti tik kino teatre arba koncertų salėje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų