REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Valda Bičkutė (nuotr. TV3)

Šią savaitę į TV3 etery triukšmingai grįžo televizijos gerbėjų pamiltas komiškas medicinos serialas „Rezidentai“, o pirmosios trečiojo sezono serijos sulaukė didelio žiūrovų dėmesio.

24

Šią savaitę į TV3 etery triukšmingai grįžo televizijos gerbėjų pamiltas komiškas medicinos serialas „Rezidentai“, o pirmosios trečiojo sezono serijos sulaukė didelio žiūrovų dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau antrą sezoną seriale vaidinanti aktorė Valda Bičkutė visus nustebino pademonstravusi nėščiosios pilvuką. Besilaukiančią moterį įkūnijanti aktorė prasitarė, kad tokie vaidmenys priverčia susimąstyti apie savas atžalas.

REKLAMA

Medicinos serialo tęsinyje vaidinančios teatro, kino ir televizijos aktorės V. Bičkutės herojė – rezidento Teisučio Kupsto (akt. Džiugas Siaurusaitis) žmona, kuri laukiasi pirmosios šeimos atžalos. Kol kas savų atžalų neturinti aktorė tikina, kad pačiai nekilo jokių sunkumų įsikūnijant į nėščiosios personažą.

„Labai natūraliai įsijaučiau. Kūnas pats žino, kaip jam elgtis. Manau, kad gamta moteryje yra jau viską įdiegusi. Nėščiosios vaidmenyje jaučiausi labai gerai, įtikinamai. Smagu buvo visai komandai. Laukia daug įdomių ir juokingų scenų, kai besilaukianti moteris bando susikoncentruoti, suskaičiuoti. Tie nuotaikų svyravimai nėščių moterų…“, – juokėsi aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar besilaukiančios moters vaidmuo, nepriverčia susimąstyti ir apie savas atžalas, aktorė prisipažino apie tai pagalvojanti. „Aišku, kad taip. Tas noras visada yra. Turėjau proga parepetuoti, pagulėti ne tik ligoninėje, bet ir gimdykloje. Dabar jau žinau, kaip ten viskas vyksta“, – šypsodamasi kalbėjo Valda.

„Rezidentų“ tęsinyje vaidinanti aktorė sako, kad šventinis laikotarpis jai – pats darbymetis. Filmavimus serialo aikštelėje keičia spektaklių premjeros. Tačiau V. Bičkutė randa laiko ir poilsiui: „Rasti laiko poilsiui yra būtina, nes poilsis irgi yra tam tikra darbo dalis. Ilsiuosi aš visiškai paprastai – guliu. Nes jau visi kiti dalykai nebesivadintų poilsiu. Arba išeinu ramiai pasivaikščioti, sulėtinu tempą, pasineriu į ramybę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V. Bičkutė pripažįsta, kad aktoriaus profesija ne kiekvienam, tačiau joje žavesio yra daug, kaip niekur kitur.

„Aišku, kad paprastam žmogui tai nėra suvokiamas gyvenimo būdas. Jis smarkiai kitoks. Jame ir daug šventės, ir daug valios reikia turėti. Dirbant reikia labai smarkiai susikoncentruoti. Aktorius – užribio žmogus, bet aš kitaip neįsivaizduoju. Šiame darbe labai daug šventės, nuolatos yra įdomu, nėra monotonijos. Bet nežinau, ar kuris nors žmogus iš kitos srities pamatęs kaip atrodo aktoriaus darbas tai ištvertų“, – atviravo aktorė.

REKLAMA

Naujame sezone žiūrovai sužinos, kuris rezidentas su trenksmu išeis, kaip V. H. Paplavskiui seksis atsisakyti taurelės ir kaip iš Amerikos grįžusi Angelė sutars su Inetos Stasiulytės kuriama heroje Silvija. Rezidentas Alvydas Gaulė regs naujus romanus, Teisutis Kupstas mėgins atsikratyti pravardės, o venerologu tapęs Piteris Riauka toliau bandys prisitaikyti prie gyvenimo Lietuvoje ir ieškos teisybės. Komiškas medicinos serialas „Rezidentai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų