REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Galimos finansinės apgaulės. Nepasitikėkite vaikais duodami jiems pinigų – nereikėtų tenkinti jų prašymų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu, – metas tai išsiaiškinti. Iš finansinių dalykų nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs: neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui.

REKLAMA

Dvyniai

Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką kiti kalba, ypač jei reikalas susijęs su veikla, kelionėmis. Visiškai netikusi diena prisiekti ištikimybę.

Vėžys

Apgaulingas ir nuostolingas metas: galite iš esmės suklysti. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, pramogaudami venkite rizikos.

Liūtas

Viskas bus gerai, jei nepersistengsite, – noras padaryti geriau šiandien pavojingas. Nepriiminėkite svarbių sprendimų, susijusių su veikla, meile, santuoka, vėlai vakare.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu: gali paaiškėti, kad tik skyrybos jums pagelbės.

Svarstyklės

Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, kitaip kalbant, atverti akis. Daugiau klausykitės, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti.

Skorpionas

Kad ir ko imsitės, neskubėkite – ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite: jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nesiaiškinkite meilės santykių: pretenzijos nieko neišspręs, galite dar labiau susipykti. Negeras laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte.

Ožiaragis

Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, informacija ar kelionėmis, ši diena gali pateikti ir nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs su kolegomis ir klientais, venkite ginčų su moterimis.

Vandenis

Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Jei jums reikia pagalbos, mėginkite šnekėtis su reikalingu žmogumi iki pietų. Vėlų vakarą nepalanku aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Žuvys

Įtempta diena. Greičiau pavargsite, susierzinsite, tad galite padaryti rimtų klaidų. Pasaugokite asmenines ir darbo paslaptis. Nesureikšminkite galimų nesklandumų šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų