REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Gražiausios 2016-ųjų metų vestuvės (nuotr. TV3)

2016-ieji metai jau juda į pabaigą, tad pats laikas prisiminti tuos, kuriems šie metai tapo itin svarbūs. Santuoka – vienas esminių įvykių gyvenime, o šiais metais gražių jungtuvių tikrai netrūko. Prisiminkite, kas šiais metais ištarė „Taip“ ir išrinkime pačias gražiausias vestuves.

15

2016-ieji metai jau juda į pabaigą, tad pats laikas prisiminti tuos, kuriems šie metai tapo itin svarbūs. Santuoka – vienas esminių įvykių gyvenime, o šiais metais gražių jungtuvių tikrai netrūko. Prisiminkite, kas šiais metais ištarė „Taip“ ir išrinkime pačias gražiausias vestuves.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Irūna Pūzaraitė ir Rokas Čepononis

Birželio 18-ąją susituokė buvusi grupės „Studentės“ narė, televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė (26 m.). Druskininkų santuokų rūmuose vėjuotą dieną ji sudarė civilinę santuoką su mylimuoju karininku Roku Čepononiu (24 m.).

REKLAMA

Savo asmeninio gyvenimo subtilybių žiniasklaidai nepasakojanti garsenybė ilgą laiką sugebėjo nuslėpti ir mylimąjį. Ir tik artėjant vestuvėms mergina prisipažino, jog jau ilgus metus yra įsimylėjusi vieną vienintelį.

Atlikėja prisipažįsta, kad būna laikas, kai su sužadėtiniu nesimato savaitėmis, o kartais net mėnesiais, tačiau jų santykiams tai neturi jokios įtakos.

Enrikas Daktaras ir Kamilė

Rugpjūčio 12-ąją susituokė visų laikų žinomiausio Lietuvos nusikaltėlio Henriko Daktaro sūnus Enrikas Daktaras– jo išrinktąja tapo Henytės buvusio geriausio draugo dukra Kamilė. Jaunieji, atvykę į Kauno Rotušę jungtuvių ceremonijai, iš pradžių su žurnalistais nekalbėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Yra daugiau Lietuvai nusipelniusių žmonių“, – atsisakydamas duoti interviu sakė E. Daktaras.

Po vestuvių ceremonijos, jaunieji tarė keletą žodžių, tačiau nedaugžodžiavo: neatskleidė, nei kas siuvo nuotaikai suknelę, nei kitų detalių apie vestuves.

„Dabar važiuosime išgerti šampano, o paskui kopinėsime medų“, – sakė E. Daktaras. Enriko mama Ramutė palinkėjo sūnui laimės ir meilės. 

Vestuvių ceremonijoje, kaip pranešė TV3 žurnalistė, dalyvavo Enriko mama Ramutė Daktarienė ir močiutė, kiti svečiai nėra žinomi visuomenei. Ramutė Daktarienė leido baltus balandžius. Prabangi puota numatyta viename brangiausių Kauno restoranų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tomas Pavilionis ir Gabrielė Lileikaitė

Liepos 15-ąją operos solistas Tomas Pavilionis šiandien vedė savo išrinktąją, Gabrielę Lileikaitę. Iškilminga ceremonija vyko sostinės Šv. Kryžiaus bažnyčioje.

Pasveikinti jaunavedžių susirinko ne tik artimieji, bet ir gausus būrys šalies pramogų, politikos bei verslo žvaigždžių: Linas Linkevičius, Juozas Bernatonis, Vytautas Juozapaitis su šeima, Šarūnas Kliokys, Vaclovas Kontrauskas, Dalia Ibelhauptaitė, Paulius Bagdanavičius, Eugenijus Chrebtovas, Jonas Sakalauskas, Žilvinas Žvagulis ir kiti.

REKLAMA

„el Fuego“ mylimoji G. Lileikaite – taip pat muzikos pasaulyje žinoma atlikėja. Mergina savo jėgas išbandė populiariuose muzikiniuose projektuose bei išmėgino aktorės duoną serialuose „Neskubėk gyventi“ ir „Naisių vasara“.

Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda

Rugsėjo 27-ą dieną televizijos projektų prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė ištekėjo už 15-ka metų jaunesnio mylimojo Mariaus Daudos.

„Nesitikėjau, kad šiandien taip jaudinsiuos. Dabar šukuosena, vėliau makiažas, o paskui sulauksiu vyro, kol grįš. Kartu sulauksime tėvelių ir važiuosime į santuokų rūmus“, – kiek sutrikusi kalbėjo tuomet kalbėjo R. Lukoševičiūtė.

REKLAMA

Tačiau paaiškėjo, kad šiai šventei per daug pastangų ir jėgų atiduoti nesistengė. Paklausta, ar vestuvinę suknelę siuvosi specialiai, jaunoji sureagavo skeptiškai.

„Gavau. – atsakė juokdamasi. – Ne, tikrai nesisiuvau ir nepirkau. Esu prieš suknelių pirkimus. Kam tai? Juk vieną kartą užsidėsi, o kur paskui ją laikysi? Gražu, bet aš to tikrai nesureikšminu. Štai aukštakulnius gerai išsimatavau, tikrai patogūs“.

Nors apranga galvos skausmo moteriai nesukėlė, visgi šiokių tokių tradicijų, susijusių su vestuvine suknele laikėsi ir iki paskutinės minutės mylimajam jos nerodė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Donata Vištartaitė-Karalienė ir Jonas Karalius

Rugsėjo trečią dieną Trakuose ištekėjo Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių medalininkė Donata Vištartaitė. Irkluotoja aukso žiedus sumainė su išrinktuoju Jonu Karaliumi ir po santuokos priėmė vyro pavardę – tapo Donata Karalienė.

Pora susituokė Trakų bažnyčioje, kur juos atvyko pasveikinti būrys draugų ir artimųjų. Viena gražiausių tuoktuvių akimirkų tapo sutuoktinių išėjimas iš bažnyčios. Juos svečiai pasitiko laikydami irklus rankose, kas, pasak jaunikio Jono Karaliaus, yra sena ir graži irkluotojų tradicija.

REKLAMA

Donatos išrinktojo giminė irgi neatsiejama nuo šios sporto šakos. Irklavo ir jo seneliai, ir tėvai, ir jų broliai, seserys, ir šių vaikai. Iš viso nuo 1949-ųjų – apie 30 trijų kartų giminaičių.

„Nuostabus jausmas, geriausia diena gyvenime“, - žurnalistams sakė J. Karalius. Naujoji jo žmona palinksėjo ir pritarė, kad tokią dieną galima jausti tik pačius gražiausius jausmus.

Akvilė Matukaitė ir Laimonas Kisielius

Liepos antrą dieną aukso žiedus sumainė „4 Roses” narė Akvilė Matukaitė ir krepšininkas Laimonas Kisielius. Įspūdingas vestuves surengusi pora neslėpė laimės ir meilės, o praėjus visam šurmuliui išvyko į karštą medaus mėnesį.

REKLAMA

Kadangi Lietuvoje vasara šiltais orais nedžiugina, sutuoktiniai pasirinko šiltąją Kretą. Jau daugiau nei penkerius metus kartu esantys Akvilė ir Laimonas dažnai keliauja, tačiau šį kartą pasirinko ramų poilsį. Pirmaisiais atostogų vaizdais pora pasidalino ir socialiniuose tinkluose, pavydą sukėlę draugams ir gerbėjams.

„Jau ketvirtuose namuose gyvename, per visą Kretą skersai išilgai. Ir dar panašu ne pabaiga. Reiks atostogų į Lietuvą grįžus“,- pajuokavo moteris, pasidžiaugusi, kad medaus mėnuo tikrai saldus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas

Merginų grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė Indonezijoje ištekėjo už savo širdies draugo, advokato Mindaugo Urbono.

Pora vestuves atšoko saulėtame Gili Travangano salos paplūdimyje lapkričio 10-ąją, rašo žurnalas „Žmonės“. Atlikėja pirmą kartą viešumoje kartu su mylimuoju pasirodė šių metų balandžio mėnesį filmo premjeroje.

„Jis yra besirūpinantis, jaučiu globą, kuri mane labai džiugina. Tik mums reikia dar laiko, kad galėtume kalbėti. Mano mylimasis nėra pripratęs prie žiniasklaidos dėmesio“, - anksčiau tv3.lt interviu metu apie naujus jausmus prisipažino I. Martinkėnaitė.

REKLAMA

Arnas Švilpauskas ir Šarūnė Raguckaitė

Rugsėjo 3-ioji „TV Pagalbos“ žvaigždei Arnui Švilpauskui tapo ypatinga – šiandien žinomas vyras prie altoriaus veda savo išrinktąją Šarūnę Raguckaitę.

Jauki poros vestuvių ceremonija vyksta Kėdainių rajono Josvainių miestelio bažnyčioje. Čia pasveikinti būsimo vyro ir žmonos atvyko būrys artimųjų, draugų bei kolegų.

Tarp gausaus svečių sąrašo – ir žinomi pramogų verslo veidai. Poros santuokos liudininkais liudininkais tapo artimi bičiuliai Renata Šakalytė-Jakovleva ir jos vyras Viktoras Jakovlevas.

REKLAMA

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų