REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Julius Mocka (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Atsibudo manyje tikras virtuvės šefas – pastaruoju metu daug gaminu namuose, - prisipažino prieš kelias savaites KOK čempiono diržą apgynęs sunkiasvoris kovotojas Julius Mocka.

29

„Atsibudo manyje tikras virtuvės šefas – pastaruoju metu daug gaminu namuose, - prisipažino prieš kelias savaites KOK čempiono diržą apgynęs sunkiasvoris kovotojas Julius Mocka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Iš tikrųjų vieta, kur valgyti, man nėra svarbi, - šyptelėjo čempionas. - Svarbiausia, kad žinočiau, jog maistas yra skanus ir pagamintas iš kokybiškų produktų. Dažniausiai renkuosi mažas, jaukias kavinukes“.

REKLAMA

Vaikystėje kovotojas negalėjo atsispirti močiutės gamintiems kraujiniams vėdarams. „Šiuo metu man jie irgi patinka, bet retas malonumas jų paragauti, - kalbėjo kovotojas. - Todėl pirmoje vietoje, mano manymu, dabar yra kibinai, ypač su kapota ėriena, galima sakyti, aš kaip koks kibinų ekspertas galėčiau būti, ir iš tolo skiriu jau, kur jie yra tikri, o kur šiaip bandelė su mėsa“.

Kovotojas prisipažino, kad neretai tenka valgyti vienam. „Dažniausiai pietauju salėje. Čia atsinešu namuose gamintą maistą. Kai nespėju pasigaminti namuose, renkuosi šalia salės esančia kavinukę, - prisipažino kovotojas. – Darbo dienomis dažniausiai valgau vienas, tačiau savaitgaliais ir vakarais tenka valgyti su draugais arba šeima. Su jais, žinoma, yra smagiau, juk bevalgant galima dalintis įvairiais nutikimais ar įspūdžiais“.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar norėtų būsimoje savo šeimoje turėti kokių nors valgymo ritualų, J. Mocka užsiminė apie sekmadienio pietus. „Manau, kad šiandieniniame lekiančiame pasaulyje kasdien kartu valgyti ar susitikti tampa vis sudėtingiau, todėl yra būtina susikurti tradicijas, kurios sujungtų šeimą“, - sakė kovotojas.

Jo teigimu, per bendrą vakarienę svarbiausia neprarasti humoro jausmo. „Taip pat svarbu nesureikšminti visko, kas yra kalbama prie stalo, ir sugebėti pasijuokti iš savęs, - sakė geru humoro jausmu pagarsėjęs Julius. - Tuomet, karas prie stalo, apie kurį neretai girdime, neturėtų kilti. Norėčiau, kad šeimos pietūs visada būtų tiesiog smagus laikas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak J. Mockos, labai svarbus yra ir patiekimas. „Mano manymu, tai yra vienas iš valgymo sudedamųjų dalių. Jeigu maistas vizualiai neskaniai atrodo, jis tavęs netraukia, iškart galvoje susidarai neigiamą jo skonį. Taip gali ir pats didžiausias kulinarijos šedevras pasirodyti atgrasus“, - kalbėjo kovotojas.

Užkandžiams sportininkas neretai renkasi sūrį. „Nelabai jį mėgau, kai buvau jaunesnis. Tačiau dabar su malonumu jį renkuosi: įvairias rūšis, o labiausiai man patinka ilgai brandintas sūris“, - teigė J. Mocka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų